O fostă asistentă de la „Acces direct” s-a măritat! Vedeta a avut o nuntă ca-n povești

Nuntă mare a fost în acest weekend în lumea muzicii populare românești! Cosmina Adam (31 de ani), fosta asistentă de la „Acces direct”, dar și cântăreață de muzică de petrecere, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Claudiu Matei, un tânăr, de 33 de ani, politician de profesie. La șase luni după ce a fost cerută de soție, la Budapesta, cei doi au ales să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

Inimioarele și like-urile pe care Claudiu Matei i le-a dat Cosmien Adam la pozele de pe contul de Facebook se pare că au fost cu succes. Asta pentru că la scurt timp s-au întâlnit, s-au îndrăgostit, astfel că s-au și căsătorit. Cei doi au avut în acest weekend, la Focșani, o nuntă foarte mare, cu aproximativ 600 de invitați, de la care nu a lipsit nici Mirela Vaida, dar nici Daniel Buzdugan care a și prezentat grandioasa nuntă.

Pentru că au visat și și-au dorit amândoi să ajungă în fața altarului, Cosmina și soțul său au arătat în ziua nunții ca scoși din cutie. Mirele într-un costum ce îi pica perfect pe corp, iar frumoasa artistă într-o rochie de mireasă cu umerii goi completată de o coroniță de prințesă și niște cercei care se potriveau perfect.

Cunoaștere neașteptată

Invitată, în urmă cu câteva luni, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO-TV, artista de muzică de petrecere a povestit cum s-a cunoscut ea și soțul său, care este consilier județean în Vrancea.

„Ne-am cunoscut pe Facebook, acum patru luni. Eu am văzut că îmi dă inimioara, like-uri, dar nu am luat seamă, mai ales că am mulți urmăritori pe pagina oficială. Tot văzând că îmi dă inimioara, am zis că intru pe profilul lui. Când am văzut am zis că îmi place. Apoi tot eu l-am căutat pe Instagram și i-am dat follow. Apoi a pornit toată treaba serioasă. (…) M-a cerut și de soție, da!”, a spus artista public.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net