Povestea uluitoare a unui bărbat care a câștigat la LOTO fără să știe: „M-am gândit că este o înșelătorie”

Un bărbat din statul Michigan a câștigat o avere în urma unei extrageri la loto, însă a fost doar la un pas singur de pierde premiul! Deși trebuie numai să ridice cei 416.322 de dolari pe care îi câștigase, bărbatul nu știa că a fost înscris la acea tragere, așa că a crezut că totul este o înșelătorie!

A câștigat o avere fără să știe / foto: Shutterstock
A câștigat o avere fără să știe / foto: Shutterstock

Se pare că soarta fiecăruia dintre noi se poate schimba în cele mai neașteptate moduri posibile! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, un bărbat din statul Michigan (Statele Unite) a câștigat suma fabuloasă de 416.322 de dolari la o tragere loto, însă nu știa că a fost înscris automat la aceasta! Așa că atunci când a primit un e-mail care îi spunea să ridice premiul, a crezut că totul este o înșelătorie!

Norocosul american a ales să rămână anonim, însă știm că premiul pe care l-a câștigat a fost jackpot-ul Big Cash 2nd Chance, al statului Michigan. În cadrul acestei extrageri, fiecare 50 de cenți pe care o persoană îi cheltuiește la anumite jocuri online înseamnă șansa de a câștiga la loteria statului Michigan.

Iar bărbatul nici nu știa că este înscris automat la această extragere! „Joc foarte mult online, dar habar n-aveam că intru la o altă extragere când joc anumite jocuri”, a spus acesta, conform sursei citate.

A câștigat o avere fără să știe

Atunci când cei de la loteria i-au trimis un e-mail pentru a-l chema să își ridice premiul, bărbatul a crezut că totul este o înșelătorie! „Am văzut un e-mail de la Loteria din Michigan în care se spunea că am câștigat un premiu de 416.322 de dolari și m-am gândit că este o înșelătorie, deoarece nu am participat la acea loterie”, a mai mărturisit acesta.

Din fericire, el a avut inspirația de a suna la loteria pentru a verifica despre ce este vorba, iar aceștia i-au confirmat totul. Extragerea „celei de-a doua șanse” are loc în fiecare lună, iar cei înscriși pot câștiga chiar și 729.743 de dolari!

Bărbatul a mărturisit că încă nu îi vine să creadă ce se întâmplă. El a spus că dorește să împartă banii cu familia sa și să investească restul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net