Locul din România unde te simți ca în Statele Unite ale Americii! Este destinația perfectă pentru vacanță

Atunci când suntem în căutarea unei destinații de vacanță, mulți dintre noi picăm în capcana de a crede că doar pentru că un loc este mai îndepărtat, asta îl face și mai bun. Cu toate acestea, țara noastră abundă de destinații perfecte, iar un loc anume din România seamănă cu una dintre cele mai apreciate stațiuni din Statele Unite!

Skykomish este unul dintre cele mai apreciate locuri din Statele Unite / foto: airbnb.ca
Skykomish este unul dintre cele mai apreciate locuri din Statele Unite / foto: airbnb.ca

Atunci când planificăm o vacanță, ne dorim ca totul să iasă cât mai bine și să avem parte de câteva zile de vis! Din păcate, o capcană în care picăm de cele mai multe ori este să credem că doar pentru că o stațiune este mai îndepărtată, acest lucru o face, în mod automat, mai bună. Iar această mentalitate ne face să nu băgăm în seamă unele locuri de lângă noi, din România, care sunt la fel de frumoase, dar și mai ieftine!

Ei bine, un astfel de loc superb din țara noastră se află la Breaza, în județul Brașov! Aici avem oportunitatea de a petrece o vacanță de vis la un loc numit Cabana Șapte, înconjurați de peisaje de vis, cât și de cele mai bune condiții pe care ni le putem imagina. Iar acest loc seamănă perfect cu o altă stațiune de vis, foarte apreciată în Statele Unite!

Locul din România unde te simți ca în Statele Unite

Cabana Șapte se află în Breaza, Brașov / foto: booking.com
Cabana Șapte se află în Breaza, Brașov / foto: booking.com

Mai precis, Cabana Șapte de la Breaza seamănă leit cu Skykomish, un loc de o frumusețe rară, situat în statul Washington, Statele Unite. Cu toate acestea, între cele două locații există o distanță de aproximativ 9054 de kilometri! Iar dacă ne dorim o vacanță într-un asemenea loc, Breaza va fi o opțiune mult mai ieftină decât Skykomish.

Acest loc superb din țara noastră se găsește la numai 256 de kilometri de București, 88 de kilometri ditanță față de Brașov, iar, dacă tot vă aflați în zonă, puteți vizita și Sâmbăta de Sus, care se află la numai 11 kilometri de acet loc de vacanță.

De asemenea, până în orașul Făgăraș aveți de mers doar 30 de minute, așa că acest loc este perfect pentru o vacanță de vis!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net