Secretele pentru a avea mai mult noroc la LOTO! Ce trebuie să facem pentru a pune mâna pe marele premiu

Cu toții ne dorim să câștigăm marele premiu la loterie, iar poate că mulți dintre noi chiar avem grijă să luăm în fiecare săptămână un bilet și să ne încercăm norocul cu numerele noastre favorite. Ei bine, potrivit tradițiilor Feng Shui, există câteva lucruri pe care le putem face pentru a atrage norocul de partea noastră!

Tradițiile Feng Shui ne promit să atragă norocul în viața noastră / foto: IStock
Tradițiile Feng Shui ne promit să atragă norocul în viața noastră / foto: IStock

Probabil că nu există cineva care să spună că nu și-ar dori să câștige marele premiu de la loto! Un număr însemnat de români sunt „clienți fideli” ai acestui joc, iar în fiecare săptămână își încearcă norocul cu cele 6 numere favorite!

Însă, deja știm cu toții că nu este deloc ușor să câștigăm la loterie, indiferent de cât de norocoase sunt pentru noi numerele pe care le folosim! Ei bine, există unele tradiții care ne pot da o mână de ajutor data viitoare când este o extragere loto!

Mai precis, vechea tradiție chineză Feng Shui ne poate fi de ajutor și în acest caz! Potrivit acesteia, există unele schimbări pe care le putem face, pentru a atrage cât mai mult noroc în viața noastră! Iar cea mai simplă dintre acestea este să ne decorăm casa în culori care atrag banii! Potrivit tradiției, acestea sunt diversele nuanțe de verde, mov, roșu, dar și auriu! Energia pozitivă pe care aceste culori o vor emana ne poate fi de ajutor la loterie!

Trucurile Feng Shui pentru mai mult noroc la loterie

În Feng Shui, ușa de intrare în casă este extrem de importantă! Așa că suntem sfătuiți să avem grijă ca acest loc să fie mereu curat și ordonat, fără gunoi sau obiecte stricate în jur! Acest lucru va asigura o mișcare benefică a energiilor pozitive, care va atrage norocul în casa noastră!

Un alt sfat este să activăm colțul bogăției din casa noastră! În tradiția Feng Shui, acesta se găsește în partea de sud-est a casei și trebuie să avem grijă să nu se regăsească obiecte stricate, sau gunoaie, în jur. De asemenea, acest colț trebuie să fie cât mai curat și atractiv, pentru a atrage norocul în viața noastră!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net