Ritualul puternic cu miere pe care trebuie să-l faci pentru a atrage mulți bani și abundență

Există un ritual puternic cu miere pe care trebuie să-l faci pentru a atrage mulți bani și abundență, cu care vei putea vedea rezultate aproape instantaneu.

Miere. / Foto: arhiva
Miere. / Foto: arhiva

Se apropie sfârșitul de an și mulți se trezesc cu datorii de care le este greu să scape, așa că numeroase persoane aleg să se apropie de lumea ezoterismului pentru a le oferi puțin noroc și astfel să-i ajute să obțină profiturile pe care le doresc. De aceea, astăzi vom vorbi despre ritualul puternic cu miere pe care trebuie să-l faci pentru a atrage mulți bani și abundență.

Mierea are și o funcție spirituală

Pentru mulți experți, mierea nu servește doar la îndulcirea alimentelor noastre sau ca sursă de vitamine pentru organism, ci are și o funcție mai spirituală, deoarece este folosită și ca reprezentare a tot ceea ce atrage, în acest caz banii și abundența, motiv pentru care este folosit pe scară largă în ritualuri pentru a cere stabilitate financiară, scriu cei de la terra.com.mx.

Atrage vibrațiile bune

Există un ritual puternic cu miere pe care trebuie să-l faci pentru a atrage o mulțime de bani și abundență, cu ajutorul căruia vei putea vedea rezultate aproape instantanee unde. În plus, acest ritual, îți va umple întregul mediu de vibrații bune care nu vor servi doar la a avea o stare financiară bună, dar te va ajuta și la realizarea tot ceea ce îți propui.

Acesta este ritualul pe bază de miere care atrage mulți bani și abundență

Pentru a face acest ritual puternic cu miere, atrăgând mulți bani și abundență, este necesar să aveți: un borcan, o mână de orez, trei monede, o frunză de dafin, miere și un fir roșu. Odată ce ai toate acestea, este important să urmezi pașii următori pentru ca tot ce ceri să poată fi finalizat.

- Umpleți borcanul cu orez până la jumătate din capacitatea sa.
- Adăugați cele trei monede și adăugați frunza de dafin
- Umpleți borcanul cu miere, în timp ce faceți acest pas trebuie să țineți cont de ideea de prosperitate, abundență și bogăție
- Închideți borcanul, legați șnurul roșu în jurul lui și atârnați-l în spatele unei uși atâta timp cât crezi că este necesar.

Este important de subliniat că pentru a îndeplini acest ritual puternic care atrage mulți bani și abundență, nu este necesar să-l faci într-un moment anume. Deși este indicat să-l faci într-un moment în care ești calm, deoarece acest lucru va face ca energiile să se alinieze într-un mod bun și să producă rezultate pozitive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net