A câştigat banii pentru chiria pe o lună într-o singură zi. Cum a reușit un tânăr din Iași să facă asta fără să muncească

În prezent, mulți dintre noi muncim din greu pentru a câștiga sume de bani pentru un trai decent. Și totuși, sunt și cazuri excepționale când unele persoane se trezesc cu bănuți frumoși, fără să muncească. Probabil că te gândești la o moștenire, sau un câștig la Loto, ori un concurs, însă nu ăsta este și cazul unui tânăr din Iași care a câştigat, într-o singură zi, banii pentru chiria pe o lună. Cum a reușit?

A câştigat banii pentru chiria pe o lună într-o singură zi / Foto: Arhiva Click!
A câştigat banii pentru chiria pe o lună într-o singură zi / Foto: Arhiva Click!

Un tânăr a câştigat în Iaşi, într-o zi, fără să muncească, banii pentru chiria pe o lună. Cum a făcut asta? Ei bine, polițiștii locali l-au prins cu o sumă de bani obținută din urma cerșetoriei. Mai exact, mințindu-i pe trecători ca are o dizabilitate, a reușit să pună mână pe o sumă destul de frumușică de bani. Mulți se chinuie să își plătească chiria în fiecare lună.

Asupra bărbatului în vârstă de 23 de ani au fost descoperite mai multe obiecte, precum brichete, țigări, încărcător de telefon, baterie externă, dar și 1.003 lei, alcătuită din foarte multe bancnote de 1 leu, dar și câteva de 5 sau 10 lei, obținută în doar câteva ore de către tânărul care cerșea. Ironie sau nu, el chiar ar locui cu chirie în Iași în prezent, chiar dacă autoritățile cred că acesta se ocupa și în țara de origine, Republica Moldova, cu cerșitul.

„Este deja al treilea caz când un cetățean din Republica Moldova este ...”

Pentru oamenii legii este destul de îngrijorător ce se întâmplă. În ultimele săptămâni, au fost depistați mai mulți bărbați din Republica Moldova care cerșeau pe străzile din Iași. În cazul tânărului de 23 de ani, s-a aplicat sancțiune de până la 500 de lei și s-au confiscat 1.003 lei, suma câștigată.

„Este deja al treilea caz când un cetățean din Republica Moldova este depistat și mai există un ucrainean până acum. Sperăm ca urmare a acestor măsuri să nu-i mai întâlnim la cerșit.Îndemnul pe care-l facem noi către toți cetățenii este să nu mai încurajeze acest fenomen”, a transmis șeful Poliției Locale din Iași, relatează Antena3.ro.

Autoritățile fac apel la cetățeni să descurajeze aceste demersuri, mai ales că indivizii se folosesc de anumite pretexte false pentru a face venituri frumoase care ar putea concura cu salariul lunar al unui IT-ist.

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net