Câți bani încasa Rona Hartner pentru un concert. Era una dintre cele mai apreciate artiste

Joi, 23 noiembrie, Rona Hartner a pierdut lupta cu boala. La numai 50 de ani, îndrăgita artistă a fost răpusă de metastaze. Vestea cumplită a venit ca un adevărat șoc pentru toată lumea artistică în care Rona a reușit să își croiască un frumos drum. A avut o carieră de admirat care a început odată cu filmul „Gadjo Dilo”, iar de-a lungul timpului a devenit un adevărat reper în ceea ce privește muzica țigănească, dar și gospel sau jazz. Iată suma pe care o încasa Rona pentru un concert. Era una dintre cele mai apreciate artiste!

banner rona hartner png

Câți bani încasa Rona Hartner pentru un concert

Rona Hartner declara în urmă cu aproximativ un an că poate cere o sumă de până la 10.000 de euro pentru un concert amplu, în special atunci când trupa sa este implicată. Cu toate acestea, artista menționa că este dispusă să cânte și gratuit, iar această decizie depindea în totalitate de starea ei de spirit și de propunerea pe care o primea de la impresar. Totodată, cântăreața a subliniat că tarifele pentru spectacole erau variabile.

„Pot cere 10.000 de euro pentru un concert amplu, cu desfășurări de trupe, care să implice și acompaniamentul fanfarei mele, sau pot cânta gratuit, de ce nu? Totul depinde la mine de starea de spirit, dar și de propunerea primită de la un impresar la altul. Repet, depinde și de împrejurări, și de ceea ce se cere de la mine!

Una e atunci când mă pornesc cu fanfara mea din Franța, unde am cel puțin nouă colegi, și alta cu un taraf de patru muzicieni din România, cu care colaborez la diverse showuri. Prețurile mele variază, dar vă asigur că spectacolele mele nu lasă pe nimeni indiferent! Garantez asta!”, a declarat artista în urmă cu ceva timp pentru impact.ro.

Rona Hartner trăia din rezervele de bani în ultima perioadă

Din nefericire, în ultima perioadă, artista se confrunta cu probleme financiare din cauza tratamentului scump pe care îl urma. Rona a declarat pentru Click! că trăia din rezervele de bani. Chiar cu câteva zile înainte să moară anunțase însă că va reveni pe scenă, fiind foarte fericită că își relua munca.

Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, ne-a spus regretata artistă.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net