Vedetele din România, șocate de situația Ronei Hartner. Ce mesaje au transmis Adriana Bahmuțeanu, Dan Negru sau Adina Buzatu

Vestea tragică a stării critice de sănătate a artistei Rona Hartner a șocat vedetele din România, care au transmis mesaje de încurajare și sprijin către aceasta și familia ei. 

Rona Hartner. Foto: arhiva.
Rona Hartner. Foto: arhiva.

Diagnosticată cu cancer la plămâni și creier în stadiul patru, Rona Hartner a luptat cu această boală nemiloasă, dar se pare că situația ei este cumplită, conform anunțului cutremurător făcut de sora ei, Rinda, pe rețelele de socializare.

Mesajele emoționante ale vedetelor

image

Adriana Bahmuțeanu, Dan Negru, Adina Buzatu și mulți alții au transmis mesaje pline de compasiune și sprijin către Rona Hartner și familia ei. Adriana Bahmuțeanu a rostit o rugăciune, cerându-i lui Dumnezeu să facă o minune pentru Rona și fiica ei. „Doamne, mare e mila ta, fă o minune pentru Rona și fetița ei!", sunt cuvintele scrise de Adriana Bahmuțeanu la mesajul postat de Rinda, despre starea surorii ei.

Cezar Oatu și Adina Buzatu au implorat ajutorul divin pentru a-i alina suferința artistei, recunoscând calitățile ei de om frumos cu suflet de aur.

Cezar Oatu: „Offffff, Doamne. Fă-i Tu o minune!!! Ai grijă de ea și de sufletul ei frumos și blând".

Adina Buzatu: „Doamne, ajut-o roaba ta, Rona! E un om frumos, cu suflet de aur, luminează-i Doamne calea și ușurează-i povara!".

Iar Mara Bănica s-a arătat extrem de îngrijorată de ceea ce a aflat. „Offf, Doamne, ce veste cumplită!!!", a scris ea.

Contextul tragic

Sora Ronei, Rinda, a anunțat că artista își trăiește ultimele clipe de viață, stârnind valuri de compasiune și solidaritate din partea publicului și a colegilor de breaslă. Rona Hartner fusese diagnosticată anterior cu cancer de colon și de ficat în 2019, reușind să învingă acele obstacole. Cu toate acestea, cancerul la plămâni cu metastaze a fost o nouă provocare dureroasă, care a adus-o în fața unei situații disperate.

Lupta eroică și speranța în credință

Artista a început un tratament cu citostatice, iar inițial părea că aceasta face minuni, fără să lase sechele notabile. Rona a vorbit deschis despre lupta ei cu boala, exprimându-și încrederea în Dumnezeu și promițând că va reveni pe scenă. Cu toate acestea, după o scurtă perioadă de revenire, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar tratamentul nu a mai avut efect.

Apelul disperat al surorii

Rinda, sora Ronei, a făcut un apel disperat către public, cerând gânduri bune și rugăciuni pentru Rona în aceste clipe grele. Mesajul ei a fost unul de durere și suferință, exprimând dorința de a fi alături de sora ei și de fiica acesteia în momentele dificile. Familia și prietenii speră ca Dumnezeu să aline suferința Ronei și să o primească în brațele Sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net