Miracolul din viața Ronei Hartner. S-a rugat la Dumnezeu, iar a doua zi dorința i s-a împlinit: „Doamne, te rog din suflet..”

Ultima actualizare:

Rona Hartner a vorbit despre una dintre cele mai mari minuni ale vieții sale. Artista a povestit că în tinerețe și-a întâlnit marea dragoste, cel pe care îl numește „bărbatul vieții sale” la Paris, și că și-a dorit atât de mult să rămână acolo, deși nu avea nimic încât s-a rugat intens , iar a doua zi a primit un apartament gratis. Iată miracolul vieții sale.

Miracolul din viața Ronei Hartner
Miracolul din viața Ronei Hartner

Miracolul din viața Ronei Hartner

În cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Rona a făcut una dintre cele mai emoționante destăinuiri:  

„Am plecat la o filmare și, acolo, l-am văzut pe bărbatul vieții mele, la o emisiune, față în față și am decis că rămân(...) Dragoste la prima vedere, o nebunie. Am rămas cu o valiză minusculă, cu trei haine în ea și cu două pixuri.

Adică, am rămas cu nimic, în Franța, de pe o zi pe alta, deoarece consumasem toți banii pe care îi luasem și l-am rugat pe Dumnezeu, m-am dus într-o biserică care era goală, m-am pus pe jos, ca o cruce, și i-am zis lui Dumnezeu «Dă-mi și mie un apartament gratis, la Paris, imediat, că m-am îndrăgostit de un băiat. Nu știu unde locuiește, dar, te rog, în cartier la el».

Eu nu cunoșteam Parisul decât cu taxiul, adică, eu nu știam să mă descurc. Și zic «Te rog frumos, dă-mi un apartament gratis, trei luni, până îmi intră banii de la alte filme, să pot să rămân». Și, a doua zi, am avut un apartament gratis, pe strada perpendiculară cu iubitul meu.

Ne vedeam pe stradă, din greșeală, că, pe vremea aia, nu aveam nici telefon, nici nimic, ne vedeam din greșeală și era cea mai mișto iubire de dragoste. Urca, eu eram la etajul unu, el urca pe afară, noaptea, să vină, să mă vadă. Deci, iubire din aia, ca în filme”, a povestit Rona.

Cine este bărbatul care a ajutat-o pe Rona Hartner

Mai mult, în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, artista a dezvăluit cine a fost binefăcătorul ei și cum a reușit Dumnezeu să îi îndeplinească marea dorință.

Doamne, te rog din suflet, nu te-am rugat niciodată ceva material, dar știu de la botez că tu poți să ne dai și material. Așa că, te rog acum, dă-mi un apartament gratis, la Paris, imediat, că nu mai aveam casă. A doua zi, un tip care era născut în aceeași zi cu botezul meu catolic, de Sfânta Agatha, Philippe Rochet, este acum în Rai, n-am uitat niciodată și ani de zile l-am sunat de ziua lui... A doua zi un tip pe care nu-l cunoșteam mi-a dat un apartament gratis.”, a vorbit Rona despre bărbatul care a ajutat-o atunci. Din păcate, cât despre cel pe care l-a iubit, relația dintre ei doi a durat doar 3 ani de zile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net