Rona Hartner, totul despre rezerva de bani din care trăiește și trauma fiicei sale: „Doctorii i-au zis să facă testamentul”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rona Hartner (50 de ani) și fiica sa, Rita, în vârstă de 15 ani, zâmbesc din nou! Asta după ce artista se simte mult mai bine și poate reveni oricând pe scenă după problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit ce au putut să îi spună medicii fiicei sale aduci când au diagnosticat-o cu cancer la plămâni și metastaze pe creier.

În urmă cu două săptămâni, actrița era doborâtă de boală, internată în spital, pentru a face chimioterapie, timp de patru luni. Însă prin rugăciune și împărtășanie în fiecare zi, Rona Hartner s-a vindecat ca prin minute.

„Fiica mea, Rita, scumpa de ea, mă susține necondiționat, prin simplul fapt că nu îmi arată când plânge și că este speriată de situație. Mai ales că doctorii i-au zis să meargă să facă testamentul în favoarea ei. Rita este și foarte ambițioasă. A terminat școala de make-up artist în România și este foarte fericită de rezultatul pe care l-a obținut”, a declarat Rona Hartner pentru Click!

Trăiește din rezerve

După ce medicii i-au zis că timp de patru luni nu o să poată munci, Rona Hartner a mărturisit unei țări întregi, prin intermediul unui video postat pe pagina sa de Facebook, că nu are bani să supraviețuiască dacă o să stea atât de mult timp în spital.

„Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, ne-a mai spus simpatica artistă.

Revine pe scenă

Rona Hartner ne-a mai mărturisit că a slabit nouă kilograme, din cauza problemelor de sănătate, însă acest lucru nu o împiedică să revină, în perioada următoare, pe scenă:

„Acum mă simt mai bine, pentru că am un tratament foarte bun, chiar foarte bun. Atacă doar metastazele, nu atacă deloc corpul, așa că mă simt bine, am început din nou să fac sport. Trebuie să fac 5 kilometri pe zi, pe jos. Este extraordinar chiar dacă am slăbit nouă kilograme de la faptul că am stat prea mult la pat, acum simt că pot să pun nouă kilograme de mușchi înapoi.

Pe scenă cred că voi reveni cât de curând posibil. Pentru că am niște proiecte foarte frumoase la Roma…cu Ovidiu Lipan Țăndărică am în America un alt proiect, dar și în România. Nimeni nu poate să își imagineze ce este pentru un artist, ce simte atunci când nu are forță deloc”.

Click! spune

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon, în februarie 2019. Atunci, actrița a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale în vederea extirpării tumorei, în România, iar mai apoi, în Franţa. Rona a urmat atunci mai multe şedinţe de chimioterapie, pentru a înlătura riscul unei posibile recidive. Ultimii patru ani au fost tumultoşi pentru vedetă și plini de încercări pentru aceasta, având în vedere că artista a înfruntat în 2019 cancerul, apoi s-a căsătorit şi a și divorţat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net