Anunț devastator! Rona Hartner se luptă, din nou, cu maladia secolului! A fost diagnosticată cu cancer la plămâni: „Este în stadiul patru, nu este o recidivă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vești cât de poate de triste din partea Ronei Hartner. Actrița a fost, din nou, diagnosticată cu cancer, de data aceasta la plămâni. În 2019, Rona Hartner fusese diagnosticată cu cancer la colon, pe care a anunțat, însă, că reușise să-l învingă.

Rona Hartner ( 50 de ani) se luptă, din nou, cu cancerul! Actrița a fost diagnosticată cu cancer în faza patru, cu metastaze, la plămâni, după un control amânunțit al medicilor din România. 

Actrița era chinuită de o tuse de ceva vreme încoace, mai bine de două luni, însă medicii din Franța nu i-au descoperit, inițial, diagnosticul. 

Rona a revenit în România, iar un pneumolog din țară i-a descoperit o pneumonie atipică. În urma unor investigații mai ample, diagnosticul a fost unul dur: cancer în faza patru, cu metastaze la plămâni! 

Rona Hartner: „Este alt cancer în stadiul foarte avansat”

Contactată de Click!, actrița a declarat că nu ar fi vorba de o recidivă, ci de un cancer nou, la plămâni de această dată. 

Nu este o recidivă de cancer, ci este alt cancer în stadiul foarte avansat, mai precis, în stadiul patru!”, a declarat actrița, în exclusivitate, pentru Click!

Merge joi la control!

Actrița va merge în cursul zilei de joi la un control medical amănunțit, în urma căruia medicii vor stabili ce tratament va urma. 

Joi voi avea răspunsul ce formă de cancer este și cât de repede pot să am un tratament! “, a mai declarat Rona Hartner, pentru Click!

Care au fost primele simptome ale noului cancer la plămâni? “Tușeam încontinuu de două luni!” 

Actrița a precizat că totul a început cu o tuse sâcâitoare, care a durat timp de două luni, fără încetare. 

Practic de două luni, eu tușeam încontinuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic.
Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. 
Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav ”, a mărturisit artista, la Antena Stars. 

În 2019, a învins cancerul la colon!  „Eram cu un picior în groapă”

Rona Hartner fost diagnosticată cu cancer la colon, în februarie 2019. Atunci, actrița a fost supusă mai multor intervenții chirugicale în vederea extirpării tumorei, în România, iar mai apoi în Franţa. 

Rona a urmat atunci mai multe şedinţe de chimioterapie, pentru a înlătura riscul unei posibile recidive.

După trei tratamente era gata să pierd lupta. Tratamentul a fost prea puternic şi am avut o reacţie alergică. Am avut pulsul 144, am făcut embolie pulmonară, febră 40, îl uzeam deja pe tata vorbindu-mi. Eram cu un picior în groapă. 

În fiecare zi m-am dus la plajă, am înotat câte o oră pe zi, am stat la umbră. M-am bronzat la umbră. În fiecare zi o luam de la capăt, o zi îmi era rău, a doua zi uitam, o luam de la capăt iar. O zi făceam perfuzii, a doua zi îmi mai spărgeau câte o venă", a mărturist actriţa pentru Click!, la acel moment. 

Ultimii patru ani au fost cu tumultuoşi și plini de încercări pentru Rona Hartner. Artista a înfruntat în 2019 cancerul, apoi s-a căsătorit şi a și divorţat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net