Acum Rona Hartner ţi se topeşte în gură!

Ultima actualizare:
Elena Osească susţine că  zilnic îi trec pragul cofetăriei  zeci de pofticioşi
Elena Osească susţine că zilnic îi trec pragul cofetăriei zeci de pofticioşi

Rona Hartner, Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Adriana Bahmuţeanu, Sonia Trifan, Crina Matei şi ştiristul Christian Sabbagh au devenit nume de prăjitură. Patroana cofetăriei ne-a dezvăluit că aceste dulciuri conţin diverse arome, alese chiar de vedete. Reporterii Click! au gustat din fiecare prăjitură. Dacă cea a lui Bote are un gust răcoritor, iar cea a Ronei este mai acrişoară, cu lămâie.

Elena Osească, hairstilistul care o ajută pe designerul Liza Panait la prezentările de modă, a deschis, recent, o cofetărie decorată frumos, ca într-o poveste, exact lângă salonul care-i poartă numele, de pe strada Hristo Botev. 

Rona Hartner
Rona Hartner

Ideea a prins rapid, iar trecătorii sunt atraşi din stradă de vitrinele din care le fac cu ochiul prăjiturile frumos colorate, alături de care sunt bileţele cu pozele şi numele unor vedete: “Avem clienţi de toate vârstele care abia aşteaptă să guste din Rona Hartner (42 de ani), Crina Matei sau Cătălin Botezatu. Au aromă, sunt parfumate şi consistente. Fiecare vedetă ne-a mărturisit ce o reprezintă şi aşa am scos produsul final. Să vă dau câteva amănunte din bucătărie. Prăjitura Cătălin Botezatu este făcută din vanilie, cu cremă şi foi de ciocolată, a Ronei Hartner conţine cremă de lămâie cu pandişpan alb şi foaie de ciocolată, Sonia Trifan a dorit cremă de vanilie şi must de fructe, iar în cea a Lizei Panait am pus must de ciocolată şi vanilie cu portocale şi fructe. Christian Sabbagh şi-a dorit o prăjitură din blat de ciocolată şi spumă de brânză în timp cea a Adrianei Bahmuţeanu e făcută cu marţipan, cardamon şi ciocolată. Produsele sunt proaspete, le facem în fiecare zi cu producţie proprie şi la noi în laborator, mâncăm şi noi, dar şi nepoţii, le recomandăm cu încredere”, ne-a declarat Elena Osească.


    Elena Osească susţine că  zilnic îi trec pragul cofetăriei  zeci de pofticioşiFoto: Sever Gheorghe
Elena Osească susţine că zilnic îi trec pragul cofetăriei zeci de pofticioşiFoto: Sever Gheorghe

Reporterii Click! au gustat din prăjiturile care se vând la preţul de 13 lei. Unele sunt dulci, altele-s acrişoare, în funcţie de compoziţie. Cea a Ronei este mai răcoritoare, de vară, cu citrice, dar cea mai bună ni s-a părut cea care poartă numele lui Cătălin Botezatu, având arome exotice.

Rona, răsfăţata postului Antena 1

Rona Hartner, actriţă, dar şi solistă, a devenit răsfăţata postului Antena 1. După participarea la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, vedeta a muncit vara aceasta, pentru o nouă producţie a trustului ”Intact”, care se numeşte ”Şerifi de România”. Vedeta a filmat pentru acest show în Bucegi, dar şi la mare. A dormit, alături de alte 11 vedete, într-o unitate militară, s-a căţărat pe munţi şi a gătit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net