Rona Hartner a scăpat de cancer pentru a doua oară. Ce se întâmplă cu cariera ei: „Am o vocație nouă”

Rona Hartner, care a fost diagnosticată în vară cu cancer la plămâni și creier, a reușit în urmă în mai puțin de o lună de zile să învingă această boală cruntă pentru a doua oară. Îi mulțumește lui Dumnezeu pentru acest lucru și se simte pregătită să facă schimbări în carieră. 

Rona Hartner a scăpat de cancer / foto: Colaj Click!
Rona Hartner a scăpat de cancer / foto: Colaj Click!

În cel mai recent interviu pe care l-a oferit presei, artista stabilită de ani de zile în Franța s-a arătat mai fericită ca niciodată. Și-a dovedit atât ei, cât și celorlalți că este o adevărată luptătoare. În prezent se bucură de viață și se gândește la noile schimbări în carieră pe care le are de făcut. 

Rona Hartner: „Am stat cuminte și am așteptat”

În fața bolii toți ne punem speranța vindecării în mâinile lui Dumnezeu. Asta a făcut și Rona, care nicio secundă nu și-a pierdut speranța în El. Astfel, în mai puțin de o lună de zile a scăpat de toate metastazele, după ce îi fusese pus pentru a doua oară diagnosticul: cancer. 

„Sunt pe malul mării, sunt bine. Mi-am revenit. Dumnezeu e mare. A făcut un miracol în viața mea. Mi-a făcut… în nici măcar o lună, să dispară toate metastazele, tot cancerul, tot. A dat cu ele de pământ! A fost războiul lui, nu al meu. Nu am avut sentimentul că a trebuit să mă lupt cu cineva. Am stat cuminte și am așteptat. Și așa a fost…”, a mărturisit artista, într-un interviu viva.ro

Vedeta, totul despre noua schimbare în carieră 

Ajutorul divin primit de Rona Hartner a ajutat-o să conștientizeze faptul că Dumnezeu este mai important decât orice, motiv pentru care a decis să cânte și să vorbească despre El.

„Am o vocație nouă, să consacru muzica mea lui Dumnezeu, lui Iisus, să vorbesc despre el, să aduc mărturie… Și cred că o să schimb un pic felul de a vedea cariera și am să mă concentrez mai mult pe acest aspect. De când am ieșit din boală, de a doua zi mi s-a cerut să fac mărturie și să cânt muzica gospel. Cred că pur și simplu este o schimbare de carieră care se impune.”, a mai spus Rona, pentru sursa amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net