Rona Hartner, prima apariție publică după calvarul cu cancerul. Vedeta a făcut dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-am cumpărat loc de veci”

Ultima actualizare:

După diagnosticul cumplit care i-a dat lumea peste cap, Rona Hartner a avut prima apariție publică. Artista a fost invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, unde a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Chiar dacă la început vestea a picat ca un trăsnet asupra vedetei, iată că ușor, ușor soarele pare să iasă din norii negri ai suferinței.

Prima apriție publică după diagnostic
Prima apriție publică după diagnostic

Prima apriție publică după diagnostic

În urmă cu doar câteva zile în urmă Rona Hartner ne dezvăluia în exclusivitate că în curând va putea reveni pe scenă, după ce a primit diagnosticul cumplit de cancer la plămâni. Artisa a fost supusă unui tratament cu citostatice care se pare că și-a făcut efectul în mod miraculos, fără să rămână cu sechele precum căderea părului. Este într-adevăr slăbită, dar credința și rugăciunea îi dau putere și este convinsă că își va reveni cât de curând. 

Totuși, inițial, vestea diagnosticului i-a dat lumea peste cap atât ei, cât și fiicei sale Rita în vârstă de doar 15 ani, care a trebuit să dea dovadă de foarte multă putere și maturitate pentru a înfrunta situația pentru mama sa.

Fiica mea, Rita, scumpa de ea, mă susține necondiționat, prin simplul fapt că nu îmi arată când plânge și că este speriată de situație. Mai ales că doctorii i-au zis să meargă să facă testamentul în favoarea ei. Rita este și foarte ambițioasă. A terminat școala de make-up artist în România și este foarte fericită de rezultatul pe care l-a obținut”, a declarat Rona Hartner pentru Click!

„Mi-am cumpărat loc de veci”

Acum la aproape o lună de la diagnostic, o perioadă în care organismul său a devenit tot mai fragil, vedeta a avut prima aprariție publică chiar în emisiunea lui Cristi Brancu. Rona a mărturisit că deja și-a cumpărat loc de veci însă iată că minunile există, iar artista pare că va trece cu bine și această grea cumpănă.

Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înapoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie”, a povestit Rona Hartner, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon, în februarie 2019. Atunci, actrița a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale în vederea extirpării tumorei, în România, iar mai apoi, în Franţa. Rona a urmat atunci mai multe şedinţe de chimioterapie, pentru a înlătura riscul unei posibile recidive. Ultimii patru ani au fost tumultoşi pentru vedetă și plini de încercări pentru aceasta, având în vedere că artista a înfruntat în 2019 cancerul, apoi s-a căsătorit şi a și divorţat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net