Rona Hartner și-a prevestit sfârșitul! În timpul chimioterapiei, și-a văzut tatăl chemând-o în ceruri: „Haide, fata mea”

Actrița Rona Hartner, o prezență marcantă în lumea artistică, se confruntă acum cu momente teribil de grele, iar vestea tragică a fost adusă în atenția publicului chiar de sora ei, Rinda. Cu inimile îndurerate, familia și prietenii își îndreaptă gândurile și rugăciunile către Rona în aceste clipe dificile, în care actrița se luptă pentru fiecare clipă de viață.

Rona Hartner. Foto: arhiva.
Rona Hartner. Foto: arhiva.

Lupta anterioară cu cancerul

Pentru Rona Hartner, anul 2019 a fost anul în care a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer. Cu determinare și curaj, a trecut printr-un an de luptă și tratamente dificile, reușind să învingă boala. Cu un stil de viață sănătos și fără vicii, Rona a surprins pe mulți atunci când a primit această lovitură cruntă. Cu toate acestea, actrița a rămas o luptătoare și o optimistă, așteptând cu speranță un viitor sănătos.

Recidiva și confruntarea cu premoniția

Cu toate eforturile depuse și învingerea aparentă a cancerului, acesta a recidivat anul acesta. Rona a fost din nou pusă la încercare, iar boala a pus stăpânire pe starea ei de sănătate. În fața acestei realități neașteptate, artista a împărtășit o experiență tulburătoare: premoniția pe care a avut-o în timpul chimioterapiei.

Visul în care tatăl o cheamă în ceruri

În timpul unui tratament dureros, Rona Hartner a avut un vis straniu și profund. Tatăl ei, din lumea de dincolo, i-a apărut și a chemat-o în ceruri. În acele momente, actrița a simțit o prezență rece în spital și a auzit vocea tatălui său spunându-i: "Haide, fata mea!" A fost o experiență intensă și transcedentală.

Rona a mărturisit că în acele clipe critice, Iisus i-a pus o întrebare crucială: "Și dacă nu vreau să te vindec?" În fața acestei întrebări, actrița a rostit o rugăciune profundă, amintindu-și de un Psalm care exprimă ideea că iubirea divină este mai importantă decât viața însăși. În acest moment, premoniția ei a luat o turnură și, treptat, starea ei de sănătate s-a ameliorat.

Rugăciuni și gânduri pentru Rona

Cu toate acestea, în ciuda luptei ei, ultimele informații tragice indică faptul că Rona Hartner își trăiește acum ultimele clipe din viață. Sora ei, Rinda, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, cerând gânduri bune și rugăciuni pentru actriță. În aceste momente dificile, familia vrea să fie alături de Rona și de fiica ei, sperând la o minune divină care să aline suferința ei.

Cu inimile pline de compasiune, fanii și prietenii își unesc gândurile și își exprimă susținerea pentru Rona Hartner, o cântăreață ale cărei contribuții la lumea artistică vor rămâne memorabile. Sperăm că ea să găsească liniște și alinare în aceste momente sensibile, iar rugăciunile și gândurile noastre să ajungă la ea și la cei dragi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net