Sora Ronei Hartner, anunț cumplit despre artistă: „Își trăiește ultimele clipe. Dumnezeu s-o primească la El”

Ultima actualizare:

Rona Hartner își trăiește ultimele clipe de viață! Este anunțul cutremurător făcut în urmă cu puțin timp chiar de sora sa pe rețelele de socializare. Rinda a decis să dea vestea sfâșietoare chiar pe pagina de Facebook a artistei, unde a precizat că întreaga familie este complet îndurerată.

Rona Hartner este pe moarte. Anunț tragic făcut de sora vedetei
Rona Hartner este pe moarte. Anunț tragic făcut de sora vedetei

Cancerul a răpus-o pe Rona Hartner

Rona Hartner a fost diagnosticată în vară cu cancer la plămâni și creier, în faza patru, însă în mai puțin de o lună a reușit să scape de metastaze. E a doua oară când se confruntă cu această boală grea, după ce în 2019 s-a luptat cu cancerul de colon și de ficat pe care a reușit să-l învingă. Totuși, cumpenele n-au ocolit-o și a fost pusă din nou față în față cu diagnosticul cumplit: cancer la plămâni cu metastaze. Calvarul a început după ce o tuse a chinuit-o ceva vremea, dar în urma investigațiilor medicii din Franța n-au găsit nimic. Abia după ce a revenit în România specialiștii de la noi i-au dat vestea cumplită.

A urmat o perioadă în care starea sa de sănătate s-a înrăutățit tot mai tare și în care a făcut multe ședinte de chimioterapie. Rezervele de bani erau pe terminate pentru că medicii i-au spus că timp de câteva luni nu poate munci, iar cântăreața se afla într-o situație disperată, ba chiar și-a cumpărat loc de veci. Totuși, vedeta se gândea că va reveni cât de curând pe scenă. Artista și-a găsit refugiul în credință și rugăciune, iar speranța părea că încolțește din nou în inima ei. 

(n.r. MediciiVor ca vreo patru luni să fac chimioterapie, sper să și reușesc să țin pasul. Acum stau cuminte aici în spital, îmi văd de treaba mea, mă închin, mă împărtășesc când se poate...mergem cu Dumnezeu înainte!”, a declarat Rona Hartner, pentru Click! în urmă cu ceva timp.

Rona a fost supusă unui tratament cu citostatice care se pare că și-a făcut efectul în mod miraculos, fără să rămână cu sechele precum căderea părului. În scurt timp, vedeta a declarat că își poate relua activitatea și totul revenea la normal. În ultimul mesaj transmis pe Facebook, pe data de 16 octombrie vedeta anunța un nou concert pe care îl va avea:  „Heyyy Hopaaa - V-am promis că mă întorc pe scenă?”, se arăta în mesaj.

Rona Hartner este pe moarte

Din nefericire la o lună de la anunț, sora Ronei a transmis pe rețelele de socializare că artista își trăiește ultimele clipe din viață. Disperată, femeia a apelat la bunătatea oamenilor și le-a cerut să se roage pentru Rona. 

Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el.", este mesajul postat de sora Ronei partener, în urmă cu puțin timp, pe pagina artistei de Facebook.

În aceste momente familia este complet distrusă, mai ales fetița Ronei, în vârstă de doar 15 ani, care a depus foarte mult efort pentru a-i fi alături mamei sale. Rona ne povestea acum câteva luni cât de puternică s-a arătat micuța Rita în fata situației dificile prin care treceau cele două.

Fiica mea, Rita, scumpa de ea, mă susține necondiționat, prin simplul fapt că nu îmi arată când plânge și că este speriată de situație. Mai ales că doctorii i-au zis să meargă să facă testamentul în favoarea ei. Rita este și foarte ambițioasă. A terminat școala de make-up artist în România și este foarte fericită de rezultatul pe care l-a obținut”, a declarat Rona Hartner pentru Click!

Pe pagina de Facebook au apărut deja sute de mesaje de suținere și gânduri bune atât de la prieteni, admiratori, cât și colegi de breaslă. Dan Negru este unul dintre cei care i-au trimis un gând de lumină vedetei care se zbate între viață și moarte.

Dumnezeu să-i lumineze calea!”, a spus prezentatorul pe Facebook.

Și alte vedete au transmis rugăciuni și mesaje emoționante.

„Offff...Ce veste tristă... și greu de crezut, la cât de pline de viață, de Credință și de speranță au fost postările ei recente... Îmi pare tare rău pentru ea... pentru fetița ei... pentru tine, Rinda... Dumnezeu să vă aline suferința... Pe a ei... Dar și pe a voastră... Dacă esti langa ea, citește-i, te rog, cu voce tare, toate mesajele de aici... îi va face bine... 🙏❤️‍🩹 Te imbrățisez cu iubire, Rona...🤗”, a spus Bianca Brad.

„Doamne Dumnezeule!”, a transmis Cristina Cioran.

„Dumnezeule mare, ai grijă de Rona! E ceva greu de acceptat”, a transmis și Emilia Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net