A încercat să se sinucidă de trei ori. Drama ascunsă din viața Ronei Hartner: „Am plecat noaptea...”

Drama neștiută din viața Ronei Hartner! Vedeta a trecut prin numeroase încercări de-a lungul vieții. Acum însă trece prin cel mai cumplit moment. Artista își trăiește utimele clipe din viață, potrivit unei postări pe care a făcut-o sora ei pe Facebook. Totuși, iată că aceasta nu este prima dată când vedeta se află la un pas de moarte. De mai multe ori în viață, Rona a vrut să se sinucidă!

Drama neștiută din viața Ronei Hartner
Drama neștiută din viața Ronei Hartner

Drama neștiută din viața Ronei Hartner

Cumpenele au fost prea multe în cursul destinului Ronei Hartner. A trăit din plin, dar a și suferit pe măsură. A avut suișuri, dar și coborâșuri care aproape au distrus-o. Suferința din inima ei a fost atât de mare încât nu o dată, ci de trei ori a vrut să își încheie socotelile cu viața când abia începea să trăiască cu adevărat, adică la doar 18 ani.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a declarat Rona Hartner, în urmă cu câțiva ani, la un post de televiziune.

„Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare”, a mai povestit Rona Hartner.

Rona Hartner este pe moarte

Este anunțul cutremurător făcut în urmă cu puțin timp chiar de sora sa pe rețelele de socializare. Rinda a decis să dea vestea sfâșietoare chiar pe pagina de Facebook a artistei, unde a precizat că întreaga familie este complet îndurerată.

Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el.", este mesajul postat de sora Ronei partener, în urmă cu puțin timp, pe pagina artistei de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net