Cel mai bogat cerșetor din lume! A strâns o avere de 1 milion $, dar încă stă pe străzi

Bharat Jain, un bărbat din India, își petrece zilele cerșind prin Mumbai. El a fost numit de către presa indiană drept cel mai bogat cerșetor din lume, pentru că ar avea o avere de peste 1 milion de dolari. Deși este înstărit, el stă în continuare pe stradă, în timp ce alți oameni se chinuiesc ore îndelungate la muncă, pentru doar câteva sute de dolari pe lună.

Bărbat care cerșește
Un bărbat din India s-a îmbogățit din cerșit (Foto: Freepik)

Povestea lui Bharat Jain, de la începuturile umile până la a deveni un cerșetor bogat, este cu adevărat extraordinară. Născut într-o familie cu constrângeri financiare, el nu a putut să urmeze o educație formală, ceea ce i-a limitat perspectivele de a găsi un loc de muncă stabil.

În ciuda acestor obstacole, bărbatul a reușit să-și creeze o viață pentru el și familia sa prin „profesia” sa neconvențională. Bharat Jain face bani frumoși din cerșit. Venitul său lunar se ridică la aproape 1.000 de dolari – un salariu mult mai mare decât cel al majorității indienilor angajați. Însă, nu asta l-a făcut milionar, ci capacitatea sa de a face investiții inteligente în imobiliare.

Cerșetorul indian deține un apartament valoros cu două dormitoare în Mumbai, și două magazine în Thane, care generează un venit lunar din chirie de 400 de dolari. Este într-adevăr remarcabil modul în care Bharat Jain a reușit să prospere în lumea cerșetoriei, construind simultan un portofoliu imobiliar.

Le-a asigurat copiilor un viitor

Conform presei locale, Jain își face veacul în gara Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminus (CSMT) și prin Azad Maidan. Acolo, el petrece între 10-12 ore pe zi și pleacă acasă atunci când este mulțumit de banii strânși. Bharat Jain este căsătorit și are doi copii.

El s-a asigurat că fiii lui primesc educația de care el nu a avut parte, iar amândoi au reușit să își încheie cu succes studiile, potrivit Financial Express. Cu toate acestea, familia l-a rugat să se lase de cerșit, însă Bharat este de neclintit.

Deși a strâns o avere considerabilă, el continuă să întindă mâna pe străzile din Mumbai. Alegerea sa de a cerși în continuare, în ciuda cererilor membrilor familiei sale, este de neînțeles pentru mulți. Unii susțin că pasiunea lui față de cerșetorie este condusă de o combinație de obișnuință, simțul comunității pe care l-a dezvoltat cu prietenii cerșetori și împlinirea emoțională pe care o obține din interacțiunile sale cu oamenii care îi oferă pomană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net