Pedeapsă dură pentru un vlogger spaniol care a umilit un cerşetor român

Ultima actualizare:

Un tânăr a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă din Spania, după ce umilit un om al străzii român şi i-a oferit biscuiţi cu pastă de dinţi. Incidentul a avut loc în 2017, iar vloggerul a publicat pe contul său de YouTube clipul în care îl batjocorea pe bărbat.

Vloggerul l-a umilit pe bărbat, în 2017
Vloggerul l-a umilit pe bărbat, în 2017

Plenul Camerei Penale a Curţii Superioare a stabilit ca sentinţa dată de o instanţă din Barcelon lui Kanghua Ren să fie aplicată. El a fost condamnat, în 2019, pentru infracţiune împotriva integrităţii morale.

Tânărul, cunoscut sub porecla sa de pe YouTube, ReSet, nu mai are voie să aibă un cont pe platform video pentru următorii cinci ani. În plus, el a fost condamnat la 15 luni de închisoare şi la plata a 20.000 de euro despăgubiri morale ca urmare a difuzării clipului. Kanghua Ren a câştigat 2.180 de euro din vizualizările făcute, notează adevarul.ro.

Vloggerul a filmat clipul ca urmare a unei provocări

Vloggerul a intrat în atenţia autorităţilor după ce a publicat, pe canalul său de YouTube, un clip în care dădea curs unei provocări propuse de abonaţii săi. El a umplut nişte biscuişi cu pasta de dinţi şi i-a oferit unui om al străzii, de origine română. În clip, el glumeşte că aşa bărbatul se va spăla pe dinţi.

Oamenii legii l-au identificat pe omul străzii, care ar fi un cioban din România, în vârstă de 52 de ani, la vremea respectivă. Ei i-au propus bărbatului, care stătea pe străzile din cartierul Marina del Port, din Barcelona, să depună plângere. Omul străzii a povestit că a fost abordat de vlogger, care i-a oferit 20 de euro şi i-a dat biscuiţii, fără să îi spună că au pastă de dinţi.

Cum s-a scuzat vloggerul, după ce a fost prins de poliţie

Kanghua Ren, al cărui de canal de YouTube era popular în Spania şi America Latina şi avea 1,1 milioane de abonaţi, a publicat un clip în care şi-a cerut scuze pentru fapta sa şi a punctate că a făcut un gest imatur.

„Îmi pare foarte rău. Totul a fost ca o glumă.Intenţia mea nu a fost să îl jignesc. Am abandonat liceul pentru a urma această carieră. Mă descurcam bine. Şi apoi s-a întâmplat asta. Presa m-a încurcat”, a spus, la vremea aceea, vlogger spaniol.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net