Pedeapsă dură pentru un vlogger spaniol care a umilit un cerşetor român

Ultima actualizare:

Un tânăr a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă din Spania, după ce umilit un om al străzii român şi i-a oferit biscuiţi cu pastă de dinţi. Incidentul a avut loc în 2017, iar vloggerul a publicat pe contul său de YouTube clipul în care îl batjocorea pe bărbat.

Vloggerul l-a umilit pe bărbat, în 2017
Vloggerul l-a umilit pe bărbat, în 2017

Plenul Camerei Penale a Curţii Superioare a stabilit ca sentinţa dată de o instanţă din Barcelon lui Kanghua Ren să fie aplicată. El a fost condamnat, în 2019, pentru infracţiune împotriva integrităţii morale.

Tânărul, cunoscut sub porecla sa de pe YouTube, ReSet, nu mai are voie să aibă un cont pe platform video pentru următorii cinci ani. În plus, el a fost condamnat la 15 luni de închisoare şi la plata a 20.000 de euro despăgubiri morale ca urmare a difuzării clipului. Kanghua Ren a câştigat 2.180 de euro din vizualizările făcute, notează adevarul.ro.

Vloggerul a filmat clipul ca urmare a unei provocări

Vloggerul a intrat în atenţia autorităţilor după ce a publicat, pe canalul său de YouTube, un clip în care dădea curs unei provocări propuse de abonaţii săi. El a umplut nişte biscuişi cu pasta de dinţi şi i-a oferit unui om al străzii, de origine română. În clip, el glumeşte că aşa bărbatul se va spăla pe dinţi.

Oamenii legii l-au identificat pe omul străzii, care ar fi un cioban din România, în vârstă de 52 de ani, la vremea respectivă. Ei i-au propus bărbatului, care stătea pe străzile din cartierul Marina del Port, din Barcelona, să depună plângere. Omul străzii a povestit că a fost abordat de vlogger, care i-a oferit 20 de euro şi i-a dat biscuiţii, fără să îi spună că au pastă de dinţi.

Cum s-a scuzat vloggerul, după ce a fost prins de poliţie

Kanghua Ren, al cărui de canal de YouTube era popular în Spania şi America Latina şi avea 1,1 milioane de abonaţi, a publicat un clip în care şi-a cerut scuze pentru fapta sa şi a punctate că a făcut un gest imatur.

„Îmi pare foarte rău. Totul a fost ca o glumă.Intenţia mea nu a fost să îl jignesc. Am abandonat liceul pentru a urma această carieră. Mă descurcam bine. Şi apoi s-a întâmplat asta. Presa m-a încurcat”, a spus, la vremea aceea, vlogger spaniol.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net