Încăierare în parcarea unui mall! Gestul făcut de un vlogger cunoscut l-a enervat pe paznic

Un scandal în toată regula s-a iscat sâmbătă noapte, în parcarea subterană a unui mall din București. În încăierare a fost implicat un vlogger cunoscut, după ce l-a enervat pe paznicul parcării. Iată despre cine este vorba!

image

Cunoscutul youtuber Ionuț Dima a trecut printr-o experiență neplăcută sâmbătă seara, 12 februarie, în parcarea unui mall din Capitală. Tânărul a venit pregătit pentru o ședință de foto, având o idee puțin trăznită.

Scandal în parcarea unui mall din București

Vloggerul și-a staționat bolidul pe trei locuri de parcare, în timp ce s-a urcat pe autoturism pentru a-și face mai multe poze. Văzând acest lucru, paznicul mall-ului s-a sesizat, iar de aici până la scandal nu a mai fost mult.

Întregul scandal a fost filmat, iar Ionuț Dima a fost cel care a povestit întâmplarea, acesta publicând un video pe canalul său de YouTube.

Tânărul susține că nu a făcut nimic greșit, având în vedere că era o oră târzie, iar locurile de parcare erau oricum libere. 

Am fost cu iubita mea și cu prietenul meu, care este și fotograf, și am vrut să facem niște poze în mall pentru că era foarte târziu și am ales pur și simplu un mall din Capitală să mergem să facem niște poze pentru că acolo era lumină.

Efectiv nu aveam unde să fac niște poze. (..) Am început să facem niște poze. Eram la ultimul etaj al parcării, care are o grămadă de etaje, și efectiv nu erau mașini acolo, adică nu am încurcat pe nimeni. Se închidea mall-ul, ca să înțelegeți. Mi-am parcat mașina strâmb, pe două, trei locuri acolo. Nu știu ce mare ilegalitate e asta. Și am început să fac poze”, a povestit tânărul.

Ionuț Dima spune că paznicul l-a amenințat cu bătaia

Se pare însă că paznicul mall-ului nu a fost de acord cu întreaga situație, așa că a intervenit.  Ionuț a povestit că paznicul nu era îmbrăcat în uniformă, iar ecusonul său era întors, pentru a nu i se vedea numele. Astfel, vloggerul i-a cerut paznicului să se legitimeze pentru a-i putea face o plângere, iar acela a fost momentul în care bărbatul s-a enervat și s-a iscat scandalul.

Eu m-am urcat pe mașina mea să fac poze, nu am încurcat pe nimeni, și atunci a început distracția... Vine acest domn (...), foarte nervos, cu filmarea. Mă filma din capătul parcării și face cică: N-aveți voie să filmați aici, plecați. Și am zis: Păi tu de ce mă filmezi? Șterge și tu filmarea cu mine, că nu vreau să apară nicăieri, te rog. Și a zis: Pui prea multe întrebări, plecați de aici”, a povestit Ionuț Dima.

Tânărul a povestit apoi că a vrut să îi întoarcă ecusonul bărbatului, dar acesta din urmă i-a dat peste mână. Iubita lui Ionuț Dima a început să filmeze întreaga scenă, din care se poate observa cum paznicul încearca să îi ia telefonul din mână.

Vloggerul a mai spus apoi că agentul de pază l-a amenințat cu bătaia. De asemenea, a încercat să vorbească cu managerul mall-ului, însă nu s-a rezolvat nimic. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net