Ce bine le merge adolescenţilor-vedetă! Bibi și Antonio Pican și-au luat apartament la 19 ani

image
Bibi și Antonio Pican, cu cheile de la apartamentfoto: Instagram

Idolii adolescenţilor au reuşit să îşi câştige de mici banii din concerte, filmări şi Youtube. Este vorba de Bibi, pe care o ştiţi şi din serialul „Profu” şi Antonio Pican, cântăreţ şi vlogger de succes. Acum, cei doi sunt nedespărţiţi atât pe scenă cât şi în viaţa privată: au concerte şi filmări împreună şi mai nou şi-au cumpărat şi un apartament împreună.

Toată lumea îi ştie pe Bibi (19 ani) şi Antonio Pican (19 ani) din vlogurile lor haioase, dar şi datorită pieselor interpretate. Ea a jucat şi în serialul „Profu”, unde a avut un rol interesant, iar acum cântă, face vloguri şi are concerte împreună cu iubitul ei. Mai mult, amândoi sunt solicitaţi pentru spoturi publicitare, TikTokuri şi postări pe reţelele sociale. Cei doi s-au cunoscut la cântări şi au început să iasă împreună, iar anul trecut s-au logodit. A plecat în vacanţă cu iubitul, iar acesta a cerut-o în căsătorie. Actriţa a spus că un astfel de eveniment este unic în viaţă. 

„Să primeşti inelul de logodnă de la persoana iubită este cu siguranţa ceva special, frumos şi unic în viaţă. Consider că îţi trebuie extrem de mult curaj pentru a pune acea întrebare şi ştiu că Anto a făcut acest pas pentru că are mare încredere în mine şi în relaţia noastră. Din punctul nostru de vedere, trebuie să iubeşti mult persoana de lângă tine şi să ai multă încredere în ea ca să poţi să faci acest pas. Ne iubim mult şi fiecare clipă pe care o petrecem împreună e specială. Inelul de logodnă constituie pentru noi un simbol al dragostei şi da, am primit inelul de logodnă, dar asta nu înseamnă că suntem deja şi căsătoriţi. Însemnă că a fost un gest făcut din pură iubire, un gest care înseamnă extrem de mult PENTRU NOI şi ne dorim să ţinem, momentan, aceste sentimente aşa cum sunt acum. Toate vin la timpul lor! Important este că ne iubim şi avem încredere în noi.”  

image
Bibi şi Antonio sunt foarte încântaţi de noul lor apartament

Bibi a precizat că, înainte să facă planuri de nuntă, are multe surprize pregătite alături de logodnicul ei. Una dintre acestea sunt faptul că şi-au luat casă împreună. Un apartament într-o zonă centrală în care deja au făcut primele vloguri. Zilele trecute cei doi ne povesteau că deja stau prea mult amândoi în concerte, pe drumuri sau la studioul de înregistrări, iar acum se vor mută împreună. “În aceste poze puteţi să vedeţi doi tineri fericiţi, îndrăgostiţi şi recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă! Nu avem cuvinte ca să putem spune ceea ce simţim… trăim un vis ÎMPREUNĂ şi suntem fericiţi să împărtăşim cu voi bucuria noastră imensă. Baby, te iubesc şi sunt tare mândră de noi! Tu eşti ACASĂ pentru mine şi în braţele tale mă simt cel mai bine”, a scris Bibi pe pagina ei de Instagram. Cei doi au multe oferte de concerte şi reclame, iar pe 25 septembrie cei doi vor avea un super concert la DinoPark de la FestiKids FamilyFest Island.

image
Bibi şi Antonio sunt foarte încântaţi de noul lor apartament

image
SellyFoto: Instagram

Selly s-a făcut remarcat de mic

Andrei Şelaru sau Selly face bani încă de mic din vloguri. A devenit cunoscut pentru ceea ce face şi acum ca adolescent s-a lansat în muzică, a cântat în trupa 5Gang, despre care tocmai a anunţat că se desparte, a făcut televiziune şi a jucat în câteva filme pentru marele ecrane.

Andra Gogan, vocea filmelor

Fosta adolescentă, care are acum are 24 de ani, face muzică şi dansuri de mică şi tot de atunci pune voci pentru diverse reclame, dar şi pentru filme de desene animate sau pentru personaje din serialele marca Disney. Cântă, dansează, face filme şi seriale, vloguri, TikTok şi are o mulţime de urmăritori însumaţi pe toate reţelele sociale. 

 

image
vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png