Un vlogger celebru trăiește un chin! Mama lui este amenințată cu moartea

Vloggerul Sorin Orza (23 de ani) a lansat un apel disperat, într-un video publicat pe contul său oficial de Youtube! Tânărul, care locuiește de 15 ani în Spania, le-a povestit fanilor săi că mama sa se află în pericol. Femeia a primit amenințări grave din partea unui bărbat de cetățenie română.

Vloggerul Sorin Orza a lansat un apel disperat Foto: captură video Youtube
Vloggerul Sorin Orza a lansat un apel disperat Foto: captură video Youtube

Încă de la începutul clipului, Sorin Orza le-a spus urmăritorilor săi că ceea ce urmează să le destăinuie nu este deloc o glumă. El a povestit cu lux de amănunte ce a pățit mama sa. Mai mult, vloggerul Sorin Orza le-a arătat oamenilor mai multe conversații dintre ea și bărbatul care ar fi amenințat-o cu moartea. 

Totul a început cu o relație la distanță. La început totul a părut normal, însă ulterior bărbatul a început să se comporte ciudat cu mama lui Sorin Orza. El i-a spus femeii că nu știe cât mai are de trăit și că ar vrea să îi pună numele său în testament pentru a-i lăsa casa lui din România. Mama vloggerului român a fost de acord, dar mai apoi a regretat această decizie. Individul a început să o șantajeze și să se comporte agresiv.

«Mama chiar e în pericol»

«Acest video nu e o glumă, mama chiar e în pericol. Mai pe scurt, mama mea a fost în vacanță anul acesta. A cunoscut acolo o persoană, au stat împreună cinci zile, apoi ea s-a întors în Spania și, după câteva săptămâni, acel om a apărut direct acasă la noi, a aflat unde stăm. Mama pe moment a rămas șocată, e ceva la care nu te aștepți. Dar cum erau la începutul unei posibile relații, nu i s-a părut chiar atât de ciudat. Și a stat pe aici undeva la șase zile, iar apoi el a plecat în România.

După ce a plecat în România, putem spune că au început un fel de relație la distanță, cu apeluri, cu mesaje. La un moment dat, acest om i-a spus mamei mele că nu are pe nimeni și că nu știe cât mai are de trăit, că i-ar plăcea să aibă pe cineva care să se ocupe de înmormântare și a spus că ar vrea să-i pună pe numele ei testament, casa lui din România, în caz că se întâmplă ceva. Mama a spus că ok, facem treaba asta. Au făcut acte, toate cele, iar după câteva săptămâni a început să fie obsesiv, toxic, trimitea tot felul de mesaje, o suna pe mama încontinuu. Dacă nu îi răspundea, o suna iar, dădea mesaje. Mama a început să își dea seama că e o persoană toxică. El a încercat să șantajeze, să-i spună că scoate testamentul. Mama din start i-a spus să rupă testamentul, că nu o interesează nicio casă, nimic, și să o lase în pace. Toate bune până aici. Acest om a insistat apoi, și-a cerut scuze, a reușit ca mama să îi mai dea o șansă.», a povestit Sorin Orza pe Youtube.

Bărbatul a amenințat că îi aruncă acid sulfuric pe față mamei vloggerului

Sorin Orza a mai povestit, de a semenea, că mama lui a încheiat orice relație cu acest bărbat, însă el nu a vrut să accepte despărțirea. Vloggerul a încercat să intervină în apărarea femeii, însă individul nu ar fi vrut să înțeleagă situația. Bărbatul ar fi amenințat-o că îi va distruge viața și că îi va arunca cu acid sulfuric pe față dacă o vede cu altcineva. Sorin Orza speră ca autoritățile din România să facă ceva în această privință. 

«Nu a durat mult acea șansă pentru că iar a început să fie obsesiv, a început și cu amenințări. Mama a decis să încheie totul. Acest om nu a înțeles că ea nu mai vrea. De atunci, de patru săptămâni, o amenință pe mama, o amenință că dacă nu e cu el nu va mai fi cu alt bărbat. A amenințat-o că va veni aici, că-i va distruge viața, că va rămâne fără muncă, că o va urmări peste tot. Dacă o să o vadă cu alt bărbat îi va arunca acid sulfuric pe față ca să nu îi mai placă nimănui de ea. Acestea sunt amenințări foarte grave pe care nicio persoană întreagă la cap nu le-ar putea face. Nu înțelege și nu înțelege. Am încercat să vorbesc și eu cu el. Uitați ce mi-a spus: „E afurisită rău. Nu ține cu ea că o să te îndoi și tu și dacă peste una ca ea îți iei câmpii”. Mi-am spus practic să nu țin cu maică-mea.

Face amenințări exagerate la modul că dacă nu vrei să fii cu mine nu vei mai fi cu altul. Mamei mele îi este foarte frică de acest om. O avem supravegheată non-stop fiindcă acest om ne-a dat toate dovezile că e capabil să facă orice. (...) Acest individ este un pericol atât pentru ea cât și pentru societate. Am încredere în Poliția Română că ne va putea ajuta», a mai spus el.

Cine e Sorin Orza

Sorin Orza a devenit cunoscut în sfera vloggingului pentru pasiunea sa neobișnuită. Tânărul iubește șerpii și are videoclipuri filmate în mai multe țări, unde prinde șerpi și le povestește internauților lucruri inedite despre aceștia. Și-a început acest hobby în urmă cu aproape trei ani și a strâns 500.000 de fani pe Youtube. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net