Un youtuber român de 17 ani a murit fulgerător în Anglia! Mesajul sfâșietor pe care l-a scris înainte: "A fost o plăcere, oameni buni!"

Ultima actualizare:

    Alex Dragomir s-a stins din cauza unor probleme pe care le avea la inimăFoto: observatornews.ro
Alex Dragomir s-a stins din cauza unor probleme pe care le avea la inimăFoto: observatornews.ro

Durere fără margini pentru familia lui Alex Dragomir, un român de 17 ani devenit vedetă pe YouTube, care a murit fulgerător din cauza unor probleme avute la inimă. Adolescentul avea mii de urmăritori pe YouTube şi Twitter.

Alex era stabilit în Anglia, unde urma cursurile unei şcoli din Birmingham. El devenise vedetă pe internet, având în jur de 15.000 de urmăritori pe YouTube şi 17.000 de urmăritori pe Twitter. De asemenea, românul era şi mare fan al echipei Manchester United, scrie observatornews.ro. Adolescentul ar fi început în urmă cu ceva timp să acuze probleme la nivelul inimii şi şi-a petrecut ultimele zile din viaţă pe un pat de spital. În ciuda dificultăţilor avute, Alex, cunoscut în mediul online drept Sir Kipsta, şi-a ţinut în permanenţă fanii la curent cu starea sa şi a postat şi diferite filmuleţe amuzante.

Cu câteva ore înainte de a intra în operaţie, Alex le-a transmis urmăritorilor săi acest mesaj: "Mă pregătesc pentru o operaţie care mi-ar putea salva viaţa. Dacă, totuşi, nu reuşeşte, atunci a fost o plăcere, oameni buni. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine".

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net