A câștigat la loto 36.5 milioane de dolari, dar a continuat să meargă la muncă. Nu a spus nimănui nimic: „Mă simt la fel”

Ultima actualizare:

Un bărbat din Montréal, Pierre Richer, care are peste 60 de ani, a câștigat la loterie, în octombrie, un jackpot în valoare de 36.5 milioane de dolari. Ar fi putut duce un trai decent stând acasă, doar că, el a ales, atunci când a venit ziua de luni, să meargă în continuare la muncă.

A câștigat la loto 36.5 milioane de dolari, dar a continuat să meargă la muncă / Foto: Arhiva Click!
A câștigat la loto 36.5 milioane de dolari, dar a continuat să meargă la muncă / Foto: Arhiva Click!

Pierre Richer, care are peste 60 de ani, a câștigat Lotto Max din 6 octombrie un jackpot în valoare de 36.5 milioane de dolari, doar că, nu intenționează să se retragă din muncă. Bărbatul cumpărase biletul câștigător de la o băcănie de unde și-a luat plăcinte. De fapt, a achiziționat cu 10 dolari două bilete.

„Nu aveam de gând să-l cumpăr săptămâna aceasta, dar aveam două bilete gratuite în buzunare. M-am dus să le joc și am cerut două Lotto Max la ghișeu și asta s-a întâmplat. M-a costat 10 dolari”, a mărturisit Pierre Richer din Montréal, potrivit Business Insider.

A mers în continuare la muncă

Cele care și-au dat seama că bărbatul a câștigat au fost șoția și fiica bărbatului. Când a aflat vestea, Richer s-a „bucurat puțin”, doar că ulterior și-a văzut de treburile lui. „Mă simt la fel. Nimic nu s-a schimbat", a mai adăugat el. Deoarece Richer, care lucrează ca șofer pentru o firmă de catering și, în același timp, face parte și din departamentul care coordonează transportul, iubește ceea ce face, pe data de 9 octombrie, la ora 4:30 dimineața, el s-a dus în continuare la muncă. „Nu pot să-i las singuri, pentru că fără mine departamentul ar avea probleme”

Din câștigul total, magazinul alimentar de unde Pierre a luat biletul câștigător va primi un comision de 1%. Din suma de 36.5 milioane de dolari, bărbatul plănuiește să cumpere o casă, o mașină nouă și să își trimită familia în vacanță. „Nu sunt eu omul care să meargă în vacanță, așa că îi voi trimite doar pe ei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net