Carmen Harra, predicții clare pe 2024, pentru Anamaria Prodan și Mihaela Rădulescu. Se căsătoresc cele două dive?

Invitată în emisiunea „Star Magazine”, Carmen Harra a oferit previziuni despre relațiile vedetelor. Ce le așteaptă pe Mihaela Rădulescu și Anamaria Prodan în 2024? De asemenea, ce se va întâmpla cu relația dintre Mike și Iulia Albu? Ce spune celebra clarvăzătoare.

Ce spune Carmen Harra despre viitorul Mihaelei Rădulescu și Anamaria Prodan / Foto: Colaj Instagram
Ce spune Carmen Harra despre viitorul Mihaelei Rădulescu și Anamaria Prodan / Foto: Colaj Instagram

În ediția din 13 decembrie a emisiunii „Star Magazin”, celebra clarvăzătoare Carmen Harra, cea care a reușit să câștige încrederea mai multor persoane datorită capacității sale de a anticipa și prezice o serie de evenimente, a vorbit despre relațiile de cuplu ale vedetelor din România. Se pare că pe unele le așteaptă un 2024 mai fericit, pe altele nu. Se vor căsători Mihaela Rădulescu și Anamaria Prodan anul viitor? Și ce se va întâmpla cu relația dintre Mike și Iulia Albu? Iată ce a spus Carmen Harra.

Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2024

Potrivit clarvăzătoarei, se pare că pentru Mihaela Rădulescu anul 2024 este șansa ei de a face o nuntă care să reziste. Asta dacă o va face în vară: „Deci nu înainte. Dacă face căsătoria înainte o face într-un moment greșit al vieții ei.

Conexiunile pe care ea le-a creat cu unii oameni, în cazul ei, ea nu le-a rezolvat, nu le-a încheiat mental, emoțional. Acțiunile ei în alte relații se reflectă și în relația pe care o are acum, deși această relație este mai bună ca celelalte. Are ea șanse cu acest om, categoric. Dacă ia în considerare că din vara anului 2024 și până în vara anului 2025 ar fi, de fapt, timpul ideal ca ea să facă o căsătorie legală cu ea”, a spus Carmen Harra, în emisiunea „Star Magazine”, relatează spynews.ro.

În ceea ce o privește pe Anamaria Prodan, vedeta nu va ajunge în fața altarului anul viitor: „Nu anul viitor. Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise, încă nu a cunoscut persoana potrivită și nu aș vrea să se arunce în relații care nu duc nicăieri. 2025 este anul ei, dar nu 2024. Nu văd o căsătorie în anul care vine pentru ea. (...) Mai are încă răni puternice”, a adăugat clarvăzătoarea.

Cât despre relația Iuliei Albu cu Mike, cei doi nu vor trăi o frumoasă poveste de dragoste până la adânci bătrâneți, după spusele celebrei Carmen Harra: „Iulia Albu nu prea rămâne alături de nimeni, Problema ei este că are niște memorii din copilărie. Are niște răni, are ceva care nu e vindecat și de aceea în relațiile în care intră intră pentru o perioadă și iese apoi. Anul care vine nici pentru ea nu este un an care o avantajează”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net