Care este adevăratul nume al Mihaelei Rădulescu. Uite cum apărea în buletin pe vremea când era nemăritată

Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu (54 de ani) este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Apreciată de fani, fosta prezentatoare TV este în continuare o prezență activă una în social media, acolo unde primește nenumărate întrebări, una dintre ele fiind următoarea: ce nume are în buletin? 

Ce nume de familie avea Mihaela Rădulescu în tinerețe / foto: Colaj Click!
Ce nume de familie avea Mihaela Rădulescu în tinerețe / foto: Colaj Click!

Ei bine, deși în rândul românilor este cunoscută drept Mihaela Rădulescu, numele primului soț, Bogdan Rădulescu, diva a păstrat în acte numele celui de-al treilea soț, Elan Schwartzenberg. Numele de fată al divei era Țiganu. 

Cum se numea Mihaela Rădulescu în tinerețe 

Focoasa brunetă a fost protagonista a trei căsătorii: prima cu regretatul Bogdan Rădulescu, cea de-a doua cu renumitul Ștefan Bănică Jr., și cea de-a treia cu Elan Schwartzenberg, bărbatul cu care are împreună și un copil: Ayan. După despărțire, Mihaela Rădulescu nu a revenit la numele ei de fată - Țiganu - nefiind atât de cunoscut publicului acest detaliu, ci a ales să păstreze numele de Schwartzenberg.

Explicația a venit chiar din partea ei, care a mărturisit că această decizie a luat-o de dragul lui Ayan, pentru a avea toți același nume. 

„Schwartzenberg, în toate actele. Pentru că şi eu şi tatăl lui Ayan am vrut să avem acelaşi nume ca şi copilul nostru. În popor… a rămas Rădulescu şi … nu am cum să mă opun”, a explicat diva pe contul ei de Instagram, acum ceva timp. 

Mihaela Rădulescu și-a schimbat religia 

Pentru a se putea căsători cu Elan Schwartzenberg și fiul lor să fie evreu, Mihaela Rădulescu s-a convertit de la creștinism, la iudaism. 

Nu contează religia. Am făcut aceasta pentru a-i oferi fiului meu statutul de evreu, pe care nu-l putea căpăta decât prin trecerea mea la religia mozaică. Pentru acest lucru mi-am depus un dosar în urmă cu doi ani, am urmat niște cursuri și abia în acest an am dat examenul, care a fost foarte greu. Am învățat să vorbesc ebraică. Cu scrisul e mai greu… Am decis ca eu să-l învăț limba română pe Ayan, iar Elan, ebraică.”, explica Mihaela Rădulescu în anul 2004.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net