Superexclusivitate! Anamaria Prodan a semnat cu Antena 1 pentru un reality show unic. Primele declarații ale impresarei! „Voi fi eu și copiii mei! După mine, potopul!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lovitură în televiziune! Click! a aflat, în exclusivitate, că Anamaria Prodan a semnat un contract, pe bani cu grei, cu Antena 1 pentru un reality show de senzație! Avem și primele declarații ale impresarei, în exclusivitate! 

Anamaria Prodan (50 de ani) dă lovitura în televiziune! După apariția surpriză de la America Express, unde a fost remunerată regește cu 10.000 de euro pe zi, impresara a semnat, în aceste zile, un nou contract uriaș cu trustul Intact pentru un nou reality-show, de senzație! 

Prodanca și copiii, reality-show, în week-end, în prime-time, la Antena 1!

Este vorba de un sezon nou, după celebrul „Prodanca și Reghe”, care a fost difuzat pe vremea când impresara era încă cu fostul soț, având un mare succes, tot la Antena 1. 

Acum, însă, după ce „l-a îngropat” pe Reghe și în videoclipul lui Theo Rose, Anamaria Prodan vine să facă senzație într-un nou reality-show, intitulat sugestiv : „Anamaria Prodan: Punct și de la capăt!”

Reality-show-ul va fi difuzat de Antena 1, în prime-time, în zilele de sâmbătă și duminică, show-ul avându-i de această dată în prin plan pe impresară și pe copiii ei, Rebecca, Sarah și Bebeto. 

Anamaria Prodan: „Eu și familia mea mergem mai departe, mândrii și de demni!”

Contactată de Click!, Anamaria Prodan a făcut primele declarații despre noul reality-show!

„Eu am spus că Anamaria Prodan e unică! Eu și familia mea mergem mai departe atât de mândri și de demnim încât nimeni nu se poate pune stop nici în 100.000 de vieți. După mine, potopul”, a declarat impresara, în exclusivitate pentru Click!

Reality show-ul cu Prodanca și copiii ei se anunță a fi producția numărul 1 a trustului Intact, iar filmările au început deja. Viața impresarei și a copiilor ei este filmată zi de zi, pas cu pas. 

Conform surselor Click!, se pare că impresara este plătită mai bine și decât la America Express, pentru a-și lăsa viața filmată și expusă fără secrete pe sticlă. 

banner anamaria prodan png

A luat 10.000 de euro pe zi la „America Express”

Anamaria Prodan a dat lovitura, inițial, cu apariția ei surpriză de la „America Express”.

Surse din Antena 1, au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că Prodanca ar fi încasat nu mai puțin de 10.000 euro pentru fiecare zi de filmare. Cum impresara a petrecut 5 zile în America Latină, ea ar fi plecat acasă cu suma imensă de 50.000 de euro. 

„Nimeni nu are cum să știe și nu este normal să se știe onorariul meu sau al altcuiva. Speculațiile ziarelor sunt mii și făcute pe spatele celor ce-s cei mai puternici. 

Eu nu-s o prezență ieftină deloc și nici nu am să fiu, căci mi-am construit un nume în foarte mulți ani, cu sacrificii enorme. 

Eu pentru 2500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe Internet, pe conturile mele de socializare.

Prin urmare, speculațiile presei mă distrează. Ce bani câștig eu este strict problema mea. Și este personală suma!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan a apărut, duminică 3 decembrie, în competiția „America Express”, alături de echipa Romică și Cătălin Țociu, în ediția cu numărul 29, a sezonului 6. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net