Prodanca o terfelește pe Iulia Albu: „Erai cu găina-n cap și nu te băga nimeni în seamă! Nu ai caracter!” De la ce a pornit totul?

#Exclusiv Click!

S-au încins spiritele la maxim la „America Express”, între Iulia Albu și Anamaria Prodan. Iulia Albu a desființat ținuta în care impresara a apărut în competiția din America Latină. Anamaria Prodan a luat foc și i-a dat o replică usturătoare, bătându-i obrazul Iuliei Albu, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan (50 de ani) a fost cireașa de pe tort de la „America Express”, impresara apărând pentru 24 de ore în echipa lui Romică și Cătălin Țociu, în ediția difuzată în 3 decembrie, la Antena 1. 

Apariția impresarei i-a luat prin surprindere pe concurenți, care au început să comenteze în fel și chip la adresa Anamariei Prodan. 

Mulți au făcut ochii mari când au văzut arsenalul de bijuterii scumpe de la mâna impresarei, sau geanta Chanel, de care Prodanca a fost nevoită să se despartă în concurs. 

„Are tot cartierul pe ea!”, au șușotit concurenții. 

Iulia Albu, însă, a ținut să iasă in evidență și a criticat în termeni duri ținuta Anamariei Prodan, care a preferat să poarte în concurs un maiou tetra, alb, simplu, mulat, care îi punea în evidență formele. 

Iulia Albu a făcut praf ținuta Prodancăi: „Credeam că am îngropat maioul tetra odată cu anii 2000”

În stilul ei inconfundabil, Albu a comentat acid la adresa maioului purtat de Prodanca, catalogându-l ca fiind demodat. 

„Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000”, a fost comentariul zeflemitor al Iuliei Albu, la adresa vestimentației afișate în concurs de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, replică dură pentru stilistă: „Își face și ea un ban să ducă acasă o pâine pe spatele meu”

Anamaria Prodan a luat foc la auzul criticilor vestimentare ale Iuliei Albu, dându-i acesteia o replică pe măsură. 

„Despre doamna de care mă întrebați, nu vreau să comentez, căci aș da prea multă importanță celor care se cațără pe spatele meu să apară prin ziare. 

Nici nu am dat importanță și nici nu dau. Nu mă uit la comentarii și chiar nu am prietenie cu nimeni. 

Am cercul meu de prieteni mic, dar cu mare valoare intelectuală și spirituală. Repet, dacă doamna respectivă, atunci când vorbește despre mine își face un ban să ducă acasă o pâine, mă bucură enorm. 

Eu sunt Anamaria Prodan și nu am cum să dau atenție acestor doamne. Îmi aduc aminte, însă, că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm și sunt mândră de acest lucru

Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție. I-am luat apărarea! 

Așa se vede caracterul oamenilor, căci cel ce vorbește urât de cel ce i-a dat o pâine să mănânce, se va întoarce mereu să muște mâna care-l hrănește toată viața. 

Ține de educație, măreție și omenie. Să-i dea Dumnezeu minte, fericire și multă sănătate!”, a declarat Anamaria Prodan la adresa Iuliei Albu, în exclusivitate pentru Click!

„Mi-am demonstrat că pot! Sunt numărul 1!”

Anamaria Prodan s-a alăturat, duminică, 3 decembrie, competiției „America Express”, alături de echipa Romică și Cătălin Țociu, în ediția cu numărul 29, a sezonului 6. 

Prodanca a venit la „America Express” cu un geamantan uriaș, fiind escortată de o echipă de securitate, lăsându-i fără cuvinte pe concurenții show-ului. 

Odată ajunsă în America Latină, impresara s-a văzut nevoită, însă, să se debaraseze de toate bunurile de preț, cu care venise din țară: o geantă Channel, cele 10 brățări Cartier de la mâini, în valoare de 150.000 de euro, câteva inele cu dimanate, valorând aproximativ 300.000 de euro și un ceas Richard Mille Skull, care are un preț de catalog de nu mai puțin de 500.000 de euro. Cel mai greu i-a fost, însă, impresarei să renunțe la telefon. 

„America Express a fost ceva minunat. O experiență unică! Am hotărât împreună cu copiii mei să merg să-mi demonstrez cât de puternică sunt. 

Și mi-am demonstrat! Da! Sunt cea mai bună ! Da, sunt numărul 1! Eu și familia mea suntem numărul 1!

Am avut o echipă minunată, alături de mine: Romică și Cătălin Țociu. Super tari. Am ajutat cât am putut și am ieșit perfect! Pe locul 1. Așa suntem noi. Cei aleși. Mereu pe locul 1! Mulțumesc Antenei 1 pentru această experiență de vis”, a declarat Anamaria Prodan, despre experiența ei de la „America Express”, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net