Anamaria Prodan, atac dur la adresa Corinei Caciuc: „Modelele în viață nu au cum să fie prostituatele. Munciți...”

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan, figura publică și fosta soție a lui Laurențiu Reghecamf, a atras atenția pe rețelele de socializare printr-un mesaj extrem de direct, adresat Corinei Caciuc, actuala iubită a antrenorului de fotbal. Mesajul incisiv a stârnit reacții în mediul online și a generat discuții aprinse.

Anamaria Prodan. Foto: arhiva.
Anamaria Prodan. Foto: arhiva.

Declarații usturătoare

În cadrul postării sale pe o rețea de socializare, Anamaria Prodan nu s-a ferit să transmită un atac direct și neiertător la adresa Corinei Caciuc. Agentul sportiv a menționat că, în opinia ei, trecutul acesteia ca prostituată este un aspect care nu poate fi uitat sau modificat.

Mesajul transmis de Anamaria Prodan

image

"Nimic nu poate schimba vreodată că ai fost doar o prostituată. Bine Danaaaaa! Să se știe și nimeni să nu uite. Modelele în viață nu au cum să fie prostituate!!! Munciți ca numele vostru să conteze și să meargă către mări și țări! Vă doresc să nu fiți nominalizate de bărbați din oraș care râd și povestesc ce tarive aveau prostituatele care s-au făcut cuminți și vedete între timp. :)))))", a scris Anamaria Prodan pe profilul său de Instagram.

Reacții în mediul online

Mesajul dur al Anamariei Prodan a generat o serie de reacții în mediul online, unde unii internauți au susținut-o în demersul său, în timp ce alții au criticat tonul și conținutul mesajului. Subiectul a devenit rapid unul intens discutat, aducând în prim-plan întrebări legate de modul în care personalitățile publice abordează și comunica între ele în spațiul virtual.

Este clar că postarea Anamariei Prodan a stârnit un val de reacții și dezbateri aprinse, aducând în prim-plan discuții despre respect, atitudine și moralitate în spațiul public.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o poveste de dragoste care a durat 16 ani, cu toate că în ultimii ani de relație se vehicula că antrenorul ar fi avut diverse aventuri. În anul 2021, cei doi au făcut public anunțul divorțului lor, iar Reghecampf și-a oficializat relația cu Corina Caciuc, femeia pentru care a renunțat la căsnicia sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net