Alexia Eram, luată peste picior de propriul frate, la America Express! Aris, remarcă acidă: „Ar trebui să înveți să fii femeie de casă”

#America Express
Ultima actualizare:

Alexia și Aris Eram încă fac parte din cursa America Express - Drumul Soarelui și se numără printre favoriții telespectatorilor pentru premiul cel mare. Și cum știm că lucrurile nu sunt întotdeauna liniștite între frați, pe parcursul emisinii și Alexia cu Aris și-au mai aruncat vorbe acide și au existat momente tensionate între ei. Ba mai mult, iubita lui Mario Fresh a fost luată peste picior de propriul frate, care i-a spus că ar trebui să mai învețe și ea cum să fie femeie de casă.

Alexia Eram, luată peste picior de propriul frate, la America Express / Foto: Arhiva Click!
Alexia Eram, luată peste picior de propriul frate, la America Express / Foto: Arhiva Click!

În ediția de marți, 5 decembrie, Aris și Alexia Eram au ieșit victorioși, cu imuninatea mică, la pachet cu biletele pentru Argentina, ultima țară de pe Drumul Soarelui, continuând cursa pentru marele premiu „America Express”, lucru care i-a bucurat extraordinar de mult pe fani, având în vedere că echipa lor se numără printre favoriții telespectatorilor.

Ei bine, și cum ne așteptam să existe tensiuni și în echipa celor doi, ca și în restul, se pare că Alexia și Aris își mai aruncă vorbe acide din când în când. Iubita lui Mario Fresh a fost luată peste picior de propriul frate, chiar în fața camerelor de filmat.

Aris Eram: „Să vezi după cum Mario nu mai poate de tine” 

Aflați în casa unor localnici, Aris a ținut să facă o remarcă acidă, spunându-i Alexiei că ar trebui să mai învețe și ea cum să fie femeie de casă. Discuția a început de la faptul că gazda gătea ceva de mâncare, iar cei doi o admirau.

„Pare că știe ce face, ar trebui și tu să înveți să fii femeie de casă”, i-a spus Aris surorii sale. Alexia la rândul său a ținut să continue remarca: „Ia vezi, Alexia. Ia lecții de aici, ar trebui și tu să înveți cum se gătește ca să fii o femeie adevărată”. Fratele ei i-a răspuns: „Da, ar trebui să înveți acolo să gătești. Să vezi după cum Mario nu mai poate de tine”. Ulterior, fiica Andreei Esca a recunoscut că ea știe să gătească foarte bine, doar că nu vrea și nu are timp. Dar știe foarte bine să gătească ceva dulce.

image
image
image
image
image
image
cub laurette png
netflix pixabay jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
banner love island png
banner Daniel Ghiță Cătălin Moroșanu png
netflix pixabay jpg
banner andreea antonescu png
murphy bafta1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net