Motivul pentru care fiica Andreei Esca a ajuns în trecut la terapie. Cu ce afecțiune s-a confruntat Alexia Eram: „ Pentru mine asta este o problemă mare”

Ultima actualizare:

Fiica îndrăgitei prezentatoare de știri Andreea Esca și-a deschis sufletul în podcastul Laurei Giurcanu și a mărturisit că a ajuns pe mâinile terapeutului, acum ani în urmă. Dintotdeauna Alexia Eram dă dovadă de sinceritate și transparență, și puține vedete au curajul să vorbească despre problemele emoționale cu care se confruntă. 

Alexia Eram a avut nevoie de ajutorul terapeutului / foto: Instagram
Alexia Eram a avut nevoie de ajutorul terapeutului / foto: Instagram

Iubita lui Mario Fresh a mărturisit că anxietatea de care a suferit a determinat-o să ceară ajutorul specialistului. Adevărul este că din ce în ce mai multe persoane suferă de anxietate sau depresie, dar fiind considerate în continuare, din păcate, subiecte tabu, puține aleg să vorbească despre această afecțiune emoțională, însă Alexia Eram dă dovadă de curaj și asumare, devenind un exemplu pentru tinerii care se confruntă cu probleme de natură emoțională, dar din varii motive nu îndrăznesc să ceară ajutor. 

Alexia Eram: „Fiecare are problemele lui” 

Chiar dacă recunoaștem sau nu, fiecare dintre noi am traversat cel puțin o dată în viață un episod anxios, depresiv. Cei care au fost în această postură cunosc cât de dificil poate fi să te lupți cu stări pe care deseori nu le înțelegi, și cât de greu poate fi să găsești curajul pentru a cere ajutor. 

Alexia Eram recunoștea în urmă cu mai mulți ani faptul că s-a confruntat cu anxietatea, că din această cauză avea momente în care plângea destul de mult. A decis să ceară ajutorul unui specialist, și nu a regretat că a luat această decizie.

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. (...).

Fiecare are probleme lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (...) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat de aproape un an, de când a început pandemia” , a mărturisit Alexia Eram .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net