Alexia Eram a trăit momente de groază. Iată ce a pățit iubita lui Mario Fresh: „Cred că am făcut 10 atacuri de panică…”

Alexia Eram a trecut prin momente de groază în timpul unui zbor cu avionul. Creatoarea de conținut a mărturisit că a suferit mai multe atacuri de panică în urma situației pe care a trăit-o în timpul călătoriei. Vedeta nu a mai trecut niciodată prin așa ceva, iar sperietura a fost una de zile mari. Iată prin ce a trecut iubita lui Mario Fresh.

Alexia Eram a trăit momente de groază
Alexia Eram a trăit momente de groază

Alexia Eram a trăit momente de groază

Îndrăgita influenceriță, Alexia Eram, a călătorit pentru câteva zile la Belgrad, fiind invitată să participe la un eveniment, dar călătoria nu a decurs fără incidente precum și-ar fi dorit. Chiar dacă a călătorit frecvent cu avionul în timpul călătoriilor sale din afara țării, Alexia Eram nu a experimentat niciodată o astfel de situație până acum. Deși turbulențele sunt ceva obișnuit în timpul zborurilor, cele trăite de tânără au fost deosebit de intense, conform declarațiilor sale. Aceasta nu se afla însoțită de iubitul ei pentru că, de obicei, nu prea merg împreună la evenimente, fiecare având grijă de proiectele sale.

Am ajuns. Cel mai oribil zbor din viața mea! Cred că am făcut 10 atacuri de panică… Tot zborul a fost plin de turbulențe MARI!”, a scris fiica Andreei Esca pe Instagram. Chiar dacă a trăit o asemenea experiență, care pe alții i-ar fi putut marca profund, vedeta a ajuns cu bine la destinație.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt foarte ocupați cu munca

Cum spuneam, Mario nu prea o însoțește pe Alexia la evenimente ,pentru că amândoi sunt foarte ocupați cu cariera. Aceștia sunt împreună de când era doar niște copii și au crescut împreună. Totuși, iată că atunci când vine vorba de muncă, au un program așa încărcat încât abia reușesc să se vadă seara.

Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin. Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a declarat Alexia Eram, în podcastul „Baddasmom”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net