Care este diferența de vârstă dintre Andreea Esca și soțul ei. Toată lumea credea că Alexandre Eram e mult mai în vârstă

Andreea Esca și Alexandre Eram formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din rândul vedetelor din showbizul românesc. Se iubesc de mai bine de două decenii și au o familie minunată, însă oamenii mereu și-au pus o întrebare: ce diferență de vârstă există între cei doi? 

Andreea Esca și Alexandre Eram / foto: Social media
Andreea Esca și Alexandre Eram / foto: Social media

În opinia publică, mereu s-a menținut ideea că Alexandre Eram este cu mult mai în vârstă decât soția lui, însă adevărul este că nu mulți sunt anii care îl despart de știrista de la PRO TV. 

Andreea Esca și Alexandre Eram, diferență mică de vârstă 

Îndrăgita vedetă a știrilor PRO TV și afaceristul de origine franceză au devenit soț și soție în anul 2000. Și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, și își țin promisiunea și în ziua de azi. Au devenit părinții a doi copii: Alexia și Aris Eram, și împreună au pus bazele unei familii frumoase, având parte de succes și pe plan financiar. 

Pe cei doi nu îi despart mulți ani, căci diferența de vârstă este una mică, în ciuda aparențelor, de doar 2 ani și 5 luni. Andreea Esca este născută pe 29 august 1972, și are 51 de ani, iar Alexandre Eram pe 27 martie, 1972, și are 53 de ani.

Începutul poveștii de iubire dintre Andreea Esca și Alexandre Eram 

Vedeta de televiziune și-a întâlnit bărbatul visurilor ei în perioada în care el era în România cu afaceri. Andreea Esca s-a îndrăgostit de la prima vedere de Alexandre Eram, chiar dacă el nu s-a arătat atât de interesat de sentimentele ei, mai ales că era implicat într-o altă relație. 

În ciuda indiferenței lui, Andreea Esca nu a renunțat atât de ușor și chiar la invitat la jurnal, invitația fiindu-i respinsă. Ulterior, după încheierea programului, vedeta a rămas plăcută surprinsă de un fax haios pe care l-a primit, cu un desen în care un om își smulgea părul din cap, însoțit de un mesaj prin care Alexandre își cerea scuze că nu a reușit să ajungă. Pentru a-și mai spăla din păcate, bărbatul o aștepta după jurnal cu un buchet de flori, apoi au mers la un restaurant, de atunci fiind de nedespărțiți.

„L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim.

(…) Într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă. I-am zis Bună și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață.

Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. A venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, povestea acum ceva timp Andreea Esca. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net