Alexia Eram, cea mai sexy apariție de Halloween. Ținuta cu care vedeta de la America Express a rupt internetul: „Am crezut că e Iulia Albu”

Ultima actualizare:

Aparițiile Alexei Eram (23 de ani) la evenimentele publice sunt de-a dreptul spectaculoase. Și nu doar când este surprinsă de camere arată uimitor. Drept dovadă, printre vedetele care s-au costumat de Halloween s-a numărat și fiica Andreei Esca, care i-a impresionat pe fani cu un costum din latex de Catwoman.

Alexia Eram, cea mai sexy apariție de Halloween / Foto: Instagram
Alexia Eram, cea mai sexy apariție de Halloween / Foto: Instagram

Halloween-ul a început, de câțiva ani, să fie sărbătorit și în România, iar vedetele profită de această sărbătoare pentru a se deghiza în cele mai interesante personaje. Fiica Andreei Esca și-a surprins fanii cu o apariție răvășitoare! Pozele publicate pe pagina ei personală de Instagram au atras o mulțime de complimente din partea urmăritorilor de pe rețeaua de socializare. Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, a purtat un costum de Catwoman.

Ținuta din latex mulat i-a evidențiat tinerei, atât silueta, cât și formele de invidiat. Mai mult decât atât, machiajul de pisică i-a scos în evidență ochii superbi, iar constumul a fost completat cu urechi de pisică, o curea în jurul taliei și o coadă de felină, iar părul l-a avut prins.

Alexia Eram s-a constumat în Catwoman de Halloween

Alexia Eram a publicat mai multe imagini pe contul ei personal de Instagram și au atras imediat o mulțime de aprecieri din partea celor peste 737.000 de urmăritori. Pozele au strâns peste 18 mii de aprecieri din partea fanilor, aceștia având, de asemenea, doar cuvinte de laudă pentru concurenta de la emisiunea „America Express”. „Ai chemat-o pe Catwoman (Femeia-Pisică)?”, a scris fiica îndrăgitei prezentatoare de televiziune Andreea Esca în dreptul fotografiilor.

„Ești fenomenală Alexia, arăți bestial îmbrăcată în Catwoman”, „Am crezut că e Iulia Albu”, „Ce pisică frumoasă ești”, „Cea mai frumoasă”, „Îmi place ce văd”, „Minunată”, „Fata pisică care face miau, sună amuzant”, au fost doar câteva dintre comentariile internauțiilor.

Iubita lui Mario Fresh este una dintre cele mai urmărite și mai apreciate tinere creatoare de conținut în mediul online. Are o comunitate de urmăritori destul de mare, pe care îi ține la curent cu fiecare activitate din viața de zi cu zi și este mereu lăudată pentru frumusețea ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net