Alexia Eram, apariție răvășitoare în vacanță! Fiica Andreei Esca și-a arătat toate formele

Ultima actualizare:

Mai este puțin timp până când fanii Alexiei Eram o vor putea vedea pe vedetă, alături de fratele ei, înfruntând provocările de la „America Express”. Ei bine, până atunci, fiica Andreei Esca și-a surprins fanii cu o apariție răvășitoare! Pozele postate pe contul ei personal de Instagram au atras o mulțime de complimente din partea urmăritorilor!

Mai este puțin timp până când fanii Alexiei Eram o vor putea vedea pe vedetă, alături de fratele ei, înfruntând provocările de la „America Express”! Noul sezon al reality show-ului începe din 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de 5 zile! Ei bine, până atunci, fiica Andreei Esca și-a surpins fanii cu o apariție răvășitoare! Pozele postate pe pagina ei personală de Instagram au atras o mulțime de complimente din partea urmăritorilor de pe rețeaua de socializare!

Alexia Eram se bucură de o vacanță bine meritată în Dubai, iar fanii ei din mediul online au fost dați pe spate de apariția răvășitoare a vedetei. Aceasta a postat mai multe poze de la hotelul unde stă, însă deși a dorit să împărtășească din frumusețea locului unde se află, vedeta a furat privirile fanilor ei, în fiecare poză în care a apărut! Optând pentru costume de baie albe și verzi, vedeta a primit o mulțime de comentarii pozitive din partea fanilor ei de pe Instagram.

Alexia Eram va apărea la „America Express” alături de fratele ei

Fanii Alexiei Eram au o mulțime de motive de bucurie în această perioadă! Pozele răvășitoare de pe Instagram nu sunt singurul loc în care o pot vedea pe vedetă! Aceasta urmează să participe la noul sezon din reality show-ul „America Express”, care începe în curând, pe data de 21 octombrie, cu o premieră maraton de 5 zile!

Alexia Eram va face echipă cu fratele ei, Aris Melkior, iar cei doi vor încerca să facă față provocărilor extrem de dure care le vor fi puse în față în timpul prezenței lor la „America Express”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net