Cum și-a câștigat Alexia Eram primii bani. Îi calcă pe urme Andreei Esca: „Mi-a deschis ochii”

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram (23 de ani), una dintre e cele mai populare și îndrăgite personalități din mediul online, și-a cumpărat, recent, cu ocazia zile de naștere, mașina mult visată chiar din banii ei, ceea ce a făcut-o extrem de mândră că nu mai depinde de finanțele părinților săi. Mai mult decât atât, a sărbătorit în stil mare, pe plajele din Grecia, alături de iubitul ei, Mario Fresh. Însă, cum și-a câștigat fiica renumitei prezentatoare de televiziune primii bani?

Cum și-a câștigat Alexia Eram primii bani / Foto: Instagram
Cum și-a câștigat Alexia Eram primii bani / Foto: Instagram

Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, se numără printre cele mai populare și îndrăgite personalități din mediul online, bucurându-se de faimă și o carieră de succes drept influencer. Totodată, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, cei doi fiind împreună deja de 6 ani.

Chiar luna trecută, au fost plecați pe plajele din Grecia pentru a se relaxa așa cum se cuvine, cu ocazia zilei de naștere a ei. Mai mult decât atât, fiica renumitei prezentatoare de televiziune Andreea Esca și-a făcut și un cadou: și-a cumpărat mașina mult visată chiar din banii ei, bucurându-se extrem de mult că nu mai depinde de finanțele părinților săi. Și totuși, cum a ajuns Alexia Eram în atenția românilor și cum și-a câștigat primii bani?

Cum și-a câștigat Alexia Eram primii bani

Avea în jur de 14 ani când a pătruns în universul Disney. „A fost printre primele mele contracte și îmi amintesc și acum cât de ieșit din comun mi se părea acest lucru. Deși eram în lumea publică de mică, era deosebit pentru mine să mă implic într-un proiect atât de mare. L-am iubit și îl iubesc și acum. Acest prim contract mi-a deschis ochii spre ceea ce îmi place să fac cu adevărat și în ziua de azi: îmi place să fiu în fața camerelor și să mă dezvolt în zona aceasta de online, să creez conținut și să fac lumea un loc mai frumos prin implicarea mea.

Nu o să uit niciodată lumea magică Disney din Paris pe care am vizitat-o de ziua fratelui meu, Aris, când a împlinit vârsta de 4 ani și mai ales pe cea din Orlando, care și acum, la vârsta adultă mă fascinează”, a declarat Alexia Eram, pentru UNICA.ro.

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png