Alexia Eram, apariție incendiară la 23 de ani! Fiica Andreei Esca și-a arătat toate formele

Ultima actualizare:

Alexia Eram împlinește astăzi, 31 august, 23 de ani, motiv pentru care nu putea sărbători decât în stil mare! Tânăra a plecat câteva zile alături de iubitul său pe plajele din Grecia pentru a se relaxa așa cum se cuvine însă nu a ratat ocazia de a-și afișa trupul superb pe rețelele de socializare. Imaginile sunt grăitoare!

Alexia Eram apariție incendiară la 23 de ani!
Alexia Eram apariție incendiară la 23 de ani!

Alexia Eram apariție incendiară la 23 de ani!

Fiica Andreei Esca a petrecut momente de neuitat alături de iubitul ei în această vacanță binemeritată. După cum știm, în urmă cu ceva timp Mario recunoștea că nu petrecere suficient timp alături de iubita sa, dar uite că pentru un moment atât de special precum ziua ei de naștere, a lăsat studioul, și-a făcut bagajele și au plecat împreună în Santorini. Acolo cei doi s-au răfățat cu delicatese grecești, au vizitat locuri renumite de pe insulă și s-au plimbat cu barca. Bineînțeles, asemenea momente trebuiau imortalizate, așa că Alexia a decis să rămână cu niște poze, am putea spune...picante!

Tânăra și-a expus formele și trupul bine lucrat într-un costum de baie în două nuanțe, roz și portocaliu, complimentându-i brozul superb. Apariția electrizantă a Alexiei a atras imediat o mulțime de aprecieri din partea celor peste 726.000 de urmăritori. Nelipsit din cadrul de poveste a fost și Mario Fresh care a decis să se filmeze alături de iubita sa în timp ce se sărută cu foc.

Chiar la miezul nopții, când Alexia a împlinit cei 23 de ani, cuplul a decis să sărbătorească cu o cină romantică și cu șampanie. Surpriza cea mai mare a fos totuși, apelul pe care tânăra l-a primit de la părinții săi, Andreea Esca și Alexandre Eram, care i-au cântat „La mulți ani”, moment surprins de Mario într-o filmare.

Dis de dimineață însă, cei doi îndrăgostiți s-au întors în România pentru că, așa cum a dezvăluit Alexia pe rețelele de socializare, în seara aceasta o așteaptă o mega petrecere de ziua sa de naștere. Suntem foarte curioși să vedem unde și alături de cine va petrecere creatoarea de conținut. 

Alexia și-a luat cadou un bolid de lux

În prag de ziua ei, adică în urmă cu câteva zile Alexia și-a cumpărat mașina mult visată chiar din banii ei, ceea ce o face extrem de mândră că nu mai depinde de finanțele părinților săi, așa că a vrut să dea marele anunț.

„Mi-am dorit foarte mult să conduc și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașină simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 - 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.

A venit vremea să îi mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, in pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate.

Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă, pentru că imediat va intra la custom tuning. Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit”, a ținut să precizeze Alexia Eram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net