Alexia Eram, mesaj uluitor primit de la Robbie Williams: „Este timpul să o ierți pe mama ta”

Ultima actualizare:

Robbie Williams se află în România, unde va susține un concert, la București, pe 19 august. Celebra Andreea Esca i-a luat un interviu. Artistul britanic i-a transmis, cu această ocazie, un mesaj fiicei prezentatoarei, Alexia Eram.

Eram Eram, mesaj neașteptat primit de la Robbie Williams
Eram Eram, mesaj neașteptat primit de la Robbie Williams

Robbie Williams, mesaj pentru fiica Andreei Esca, Alexia Eram

Andreea Esca i-a povestit lui Robbie Williams o întâmplare ce a avut loc în urmă cu 16 ani, la Budapesta și care a supărat-o pe fiica ei atât de tare, încât până și în ziua de azi îi amintește de acel moment.

„În 2006, cred, erai în Budapesta. Eram în același hotel, fiica mea avea 6 ani, și i-am spus că trebuie să așteptăm în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams. Ea era foarte mică și îi era foame și îmi spunea: «Hai să mâncăm!».

Nu! Nu mergem să mâncăm, nu o să mori de foame, o stă stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams și o să să stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams.

Am stat așa o zi întreagă și până în ziua de azi, când are 22 de ani, spune povestea asta. Le povestește prietenilor ei: «Așa e mama! A trebuit să stăm o zi întreagă în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams»”, a povestit vedeta de la Pro TV în interviul pentru alistmagazine.ro.

Întâmplarea l-a amuzat foarte tare pe Robbie Williams așa că artistul s-a gândit să îi transmită un mesaj Alexiei, dar a cerut ceva în schimb.

„Cred că este timpul să o ierți pe mama ta. Așa e și soția mea, nu uită nimic, mă iartă, dar își amintește tot. Așa că eu îi spun fiicei tale să te ierte, iar tu îi spui soției mele să mă ierte”, a spus Robbie Williams.

Ce a cerut Robbie Williams pentru concertul din România

Pentru concertul ce va avea loc pe 19 august, vedeta a avut mai multe cerințe în ce privește mâncarea și nu numai. Echipa lui a cerut instalarea de coșuri de reciclare în zonele cheie ale locației, pentru a încuraja publicul să contribuie la protecția mediului.

De asemenea, meniul lui va include produse locale și organice, iar opțiunile vegetariene, vegane, fără gluten și paleo vor satisface toate preferințele culinare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net