Robbie Williams: „Nu există sex după căsătorie!” Cum a răspuns soția artistului

Robbie Williams (49 de ani) a recunoscut că el și soția lui, Ayda Field (43 de ani), nu au mai întreținut relații intime în ultimii ani. Fostul membru al trupei Take That a dat vina pentru lipsa libidoului pe seama injecțiilor cu testosteron, care i-au agravat depresia.

Robbie Williams și Ayda Field s-au căsătorit în 2010 (Foto: GettyImages)
Robbie Williams și Ayda Field s-au căsătorit în 2010 (Foto: GettyImages)

Robbie Williams se plânge că nu face sex

 „Toată lumea știe că nu există sex după căsătorie. Cam așa stau lucrurile. Am luat testosteron o vreme, dar, pentru că am devenit dependent, a trebuit să încetez tratamentul. Făcusem niște umeri masivi, arătam ca un portar. Nu era un aspect fizic bun pentru mine. Dar sexul pe care l-am făcut când eram pe testosteron a fost incredibil.

Făceam dragoste în continuu, nu ne mai săturam unul de altul. Mi-e dor. A fost o perioadă distractivă. Acum, uneori soția mea, Ayda, îmi mai spune că ar trebui să facem sex. Iar eu stau acolo, pe canapea, mănânc o mandarină și ridic din umeri. Cel puțin încercăm să facem!”, a declarat cântărețul, care are o avere de 300 milioane de dolari, pentru tabloidul The Sun.  La rândul său, soția artistului a spus: „Intimitatea este un aspect important într-o relație, dar suntem fericiți și așa”.

Robbie Williams și Ayda Fields sunt căsătoriți de 13 ani

În pofida lipsei relațiilor intime, celebrul cuplu susține că este extrem de fericit. Și se pare că așa și e, având în vedere că sunt împreună de mai bine de un deceniu și au și copii. Actrița Ayda Field și cântărețul Robbie Williams s-au căsătorit în 2010 și au împreună patru copii: Theodora (10 ani), Charltone (8 ani), Beau (3 ani) și Colette (4 ani).

Recent, Robbie Williams a apărut într-un videoclip publicat de soția sa, pe Instagram, în care și-a etalat pătrățelele de pe abdomen. Cântărețul britanic a recunoscut că este extrem de fericit că a dat jos kilogramele în plus, după ce a scăpat de dependența de droguri și de mâncatul exccesiv și dezordonat.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net