Robbie Williams, artistul britanic care l-a detronat pe Elvis!

Cântărețul Robbie Williams a înregistrat un record greu de doborât. Cel de-al 14-lea său album a ajuns pe primele locuri în topurile din Marea Britanie, întrecându-l pe Elvis ce are doar 13 astfel de reușite în clasamentele din Anglia. 

robbie williams jpeg
Robbie Williams, artistul britanic care l-a detronat pe Elvis!

Robbie Williams, în vârstă de 48 de ani, a înregistrat un record în Marea Britanie, detronându-l pe cel supranumit «regele rock'n'roll-ului» Elvis Presley. Cel de-al 14 album al lui Robbie Williams întitulat « XXV » a debutat pe primul loc în clasamentul muzical din Anglia, cântărețul devenind «artistul solo» cu cele mai multe albume pe locul întâi.

Citește și: Elvis Presley era homosexual? Ce actor celebru a spus asta

În același timp, legendarii Beatles sunt trupa cu cele mai multe albume pe primul loc, în clasamentul muzical din Marea Britanie, având 15 albume care au urcat direct pe locul întâi.  

Nu rata nici: Austin Butler a trecut prin 5 luni de chinuri până a obținut rolul lui Elvis Presley. Reacția inedită a Priscillei Presley

Artistul care deține recordul pentru cele mai multe albume care au ajuns pe locul întâi, atât din activitatea solo, cât și din perioada în care a fost membrul unei trupe, este celebrul Paul McCartney, care a avut 23 de piese pe primul loc, de-a lungul carierei sale cu The Beatles și ca act solo.

În perioada petrecută în trupa Take That, Robbie a mai avut încă patru albume pe locul întâi. 

Reacția lui Robbie Williams: «Este ciudat să primesc un premiu în aceste vremuri sumbre»

Robbie Williams a transmis un mesaj de mulțumire fanilor săi și le-a mulțumit pentru susținerea pe care i-au acordat-o de-a lungul anilor. 

„Mulțumesc tuturor celor care au susținut albumul: tuturor celor care l-au cumpărat, l-au transmis în flux, l-au descărcat și care au scris despre el.

Sunt atât de încântat că a ajuns pe primul loc și, deși mi se pare ciudat să primesc un premiu în aceste vremuri sumbre, am vrut să vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și să dedic asta fanilor. Apreciez foarte mult, mulțumesc foarte mult.”, a spus emoționat, starul britanic. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
explozie nucleara shutter
Georgia Meloni FOTO Profimedia
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg