COVID-19 îl costă 250.000 $ pe Robbie Williams. Artistul a fost testat pozitiv


    Cântăreţul în vârstă de 46 de ani s-a infectat cu virusul ucigaş  şi a fost forţat să se autoizoleze într-o vilă din insula St. Barts
Cântăreţul în vârstă de 46 de ani s-a infectat cu virusul ucigaş şi a fost forţat să se autoizoleze într-o vilă din insula St. Barts

Ghinion! Robbie Williams e în carantină pe insula St. Barts, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, în timpul vacanţei cu familia. Trebuie să plătească 250.000 $ pentru asta.

Cântăreţul Robbie Williams (46 de ani) a fost forţat să se autoizoleze într-o vilă care costă 125.000 $ pe săptămână în acest paradis de vacanţă din Marea Caraibelor. Trebuie să stea în carantină, acolo, timp de două săptămâni, după ce a ieşit pozitiv la testul COVID-19.

Robbie a petrecut Sărbătorile cu familia în casa lui din Londra, înainte de a se îmbarca în avion cu destinaţia St. Barts. Cântăreţul a plecat în vacanţa din Caraibe însoţit de soţia sa, Ayda Field, de 41 de ani, şi de cei patru copii ai lor, Teddy, de 7 ani, Coco, de 1 an şi 11 luni, Charlton, de 5 ani, şi Beau, în vârstă de 6 luni. Cu toţii au rămas blocaţi pe insulă după ce s-a depistat că starul era infectat cu virusul ucigaş.

Robbie, care are o avere 300 de milioane de dolari , nu a mai avut parte de plajă şi de distracţii în vacanţă, după ce s-a îmbolnăvit.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png