Robbie Williams a rămas pe străzi? Starul și-a vândut toate casele: «Suntem ai nimănui»

Robbie Williams a dezvăluit că el și familia sa nu au unde să locuiască în prezent, după ce și-a vândut toate proprietățile.

robbie williams soti jpg

Îndrăgitul solist Robbie Williams, în vârstă de 48 de ani, și soția sa, Ayda Field, în vârstă de 42 de ani, încearcă să se decidă unde să locuiască în viitorul apropiat, iar acest lucru nu se dovedește a fi deloc ușor deoarece, starul rock a vândut toate proprietățile deținute de familie.

În cadrul unui interviu de radio pentru un post australian, Robbie le-a explicat că a exagerat puțin în ceea privește vânzarea proprietăților pe care le deține.

De fapt, acum eu și familia mea suntem ai nimănui. Nu avem o locuință acum, am vândut aproape tot, nu locuim nicăieri și încercăm să ne dăm seama ce să facem de acum încolo", a declarat amuzat Robbie Williams. 

Artistul a spus că un element important în alegerea unei nou case îl reprezintă copii, care au nevoie de stabilitatea de aceea, trebuie să decidă între Statele Unite și Marea Britanie. 

Robbie Williams și-a vândut una dintre case cu 6,7 milioane de dolari

Cântărețul de origine britanică s-a stabilit de ceva vreme în SUA, iar acum se gândește dacă se va întoarce acasă în Marea Britanie. 

De asemenea, Robbie Williams a glumit că nu poate confirma dacă anumite staruri de la Hollywood i-au achiziționat vreuna din proprietăți. 

Artistul Robbie Williams și soția sa Ayda au patru copii, Theodora, nouă ani, Charlton, șapte, Colette, în vârstă de trei ani, care a început școala anul trecut, și micuța Beau, în vârstă de doi ani, notează Metro.uk

Familia a locuit anterior în Wiltshire, iar casa a fost vândută pentru 6,75 milioane de lire sterline.

Cuplul nu a dus lipsă de proprietăți deoarece vreme de mai mult timp au călătorit între SUA și Marea Britanie. Cu toate acestea, Robbie Williams nu este sigur dacă el și familia sa vor rămâne în Statele Unite, sau se vor întoarce în Regatul Unit. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg