Robbie Williams s-a mutat definitiv în Elveția. Ce sumă astronomică a plătit pe vila de pe malul lacului Geneva


    Robbie Williams şi Ayda Field, prima fotografie de pe malul lacului elveţian, din noua lor casă
Robbie Williams şi Ayda Field, prima fotografie de pe malul lacului elveţian, din noua lor casă

Robbie Williams şi Ayda Field s-au mutat definitiv în Elveţia. Cei doi şi-au cumpărat o vilă pe malul lacului Geneva şi şi-au înscris copiii la şcoli private aici. Robbie a fost nevoit să plătească 27 de milioane de euro pe proprietatea din Elveţia.

În sfârşit s-au hotărât în ce ţară să îşi crească odraslele! După ce peste 10 ani au pendulat între Marea Britanie şi SUA, Robbie Williams, 46 de ani, şi Ayda Field (41 de ani) s-au hotărât să se stabilească definitiv în Elveţia. Robbie şi Ayda sunt căsătoriţi din 2010, dar sunt cuplaţi din 2006. Ei s-au hotărât să scoată din buzunare nu mai puţin de 27 de milioane de euro pentru a cumpăra proprietatea, după ce au petrecut mare parte din 2020 în Elveţia, informează The Mirror.

Cei doi mai au case în Malibu şi Londra şi au fost nevoiţi să stea în carantină timp de 10 zile în timpul vacanţei din Caraibe de la începutul acestui an, împreună cu cei patru copii ai lor: Theodora şi Charlton, aduşi pe lume de Ayda, şi Coco şi Beau, aduşi pe lume cu ajutorul unor mame-surogat. În timpul sejurului din St. Barts, Robbie Williams, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a fost diagnosticat pozitiv la un test pentru COVID-19 şi a fost obligat să intre în izolare. A avut o formă medie de COVID-19 şi după ce ultimul test i-a ieşit negativ a revenit cu familia în Europa. 


    Întreaga familie a fost lovită de COVID-19 în timpul vacanţei din Caraibe
Întreaga familie a fost lovită de COVID-19 în timpul vacanţei din Caraibe

Robbie s-a hotărât să cumpere vila după un meci de golf cu omul de afaceri Nicolas Brunschwig, care i-a făcut oferta ”de nerefuzat” pentru conacul care are o suprafaţă de 356 metri pătraţi şi vine la pachet cu un teren de 8.500 mp. În 2020, Robbie a petrecut şase luni în Alpii elveţieni, ascunzându-se de criza COVID-19. Cei patru copii, Theodora, 7 ani, Charlton, 5 ani, Coco, 23 de luni, şi Beau, de 6 luni, sunt extrem de încântaţi de noua casă.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg