Alexia Eram și-a luat mașină scumpă! Cum arată bolidul de lux și cine l-a plătit: „În pofida a ceea ce ar putea crede unii...”

Ultima actualizare:

Alexia Eram (22 de ani) este super fericită. În prag de ziua ei, căci urmează să se sărbătorească intens pe 31 august, și-a făcut deja cadoul mult dorit.

Fiica Andreei Esca și-a cumpărat mașina mult visată chiar din banii ei, ceea ce o face extrem de mândră că nu mai depinde de finanțele părinților săi, așa că a vrut să dea marele anunț.

Mi-am dorit foarte mult să conduc  și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașină simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 - 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.

A venit vremea să îi mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, in pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate.

Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă, pentru că imediat va intra la custom tuning. Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor  celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit”, a ținut să precizeze Alexia Eram.

Alexia Eram și-a sărbătorit iubitul

De 7 ani de zile pe Alexia Eram o împlinește relația cu iubitul său, artistul Mario Fresh care a împlinit 24 de ani pe 9 august. Mario s-a bucurat de o petrecere pe care Alexia Eram, iubita lui, a denumit-o “Alpaca Party”. 

Mario Fresh este iubit la nebunie de Alexia Eram chiar dacă despre ei s-a scris la un moment dat că ar fi luat o pauză în relație. 

Cei doi formează însă un cuplu frumos și fericit  și au sărbătorit nu doar când Mario Fresh a împlinit 24 de ani ci și ieri când acesta a avut un concert de Sf.Marie, de ziua lui de nume, alături de părinții artistului, mergând cu toții să îl susțină la spectacol, să îl filmeze și să îl aplaude.

De ziua de naștere a iubitului său, Alexia Eram  i-a transmis un super mesaj de dragoste, foarte emoționant și înălțător.

La mulți ani omului care  îmi face viața mai frumoasă de 7 ani! Sunt cea mai mândră de tine și de tot ce ai realizat până acum! Ești un suflet minunat și le doresc tuturor să aibă așa om lângă ei! Iubesc că ai grijă de mine, că mă susții, că mă respecți, că ești romantic, că ești sensibil și cel mai important, Te iubesc pentru că Te iubesc! La mulți ani, Cap!", a scris iubita lui Mario Fresh pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net