Alexia Eram și Aris, momente tensionate la America Express: „Stai acolo ca prostul”

Ultima actualizare:

Moment neașteptat cu Alexia Eram și Aris, fratele ei. Cei doi copii ai Andreei Esca au fost surprinși în ipostaze inedite. „America Express” 2023 se apropie cu pași repezi, iar românii vor putea urmări cum cele mai populare vedete din țara noastră vor face tot posibilul pentru a-și depăși limitele. Noul sezon începe chiar în această lună, pe 21 octombrie, de la ora 20:00, iar fanii reality show-ului se vor putea bucura de premieră maraton, de 5 zile!

Alexia și Aris participă la America Express
Alexia și Aris participă la America Express

Deja ne apropiem cu pași repezi de revenirea pe micile ecrane a celui mai dur reality show din țara noastră, „America Express”! Ei bine, noul sezon va debuta în scurt timp, pe data de 21 octombrie, la ora 20:00! Iar fanii emisiunii vor avea parte de o surpriză de zile mari, mai precis, o premieră maraton care va dura 5 zile! Unele dintre cele mai populare vedete din țara noastră vor putea fi văzute în situații inedite, iar printre acestea se numără și Alexia Eram, alături de fratele ei, Aris Melkior!

Ei bine, pe pagina de Instagram a reality show-ului deja au apărut primele imagini din noul sezon, iar în „prim-plan” este echipa făcută de copiii Andreei Esca! Iar din ce se poate vedea, cei doi frați au o abordare extrem de diferită!

„Mie îmi place să dorm dimineața, și, bineînțeles, ca la școală, la 7 dimineața trebuia să ne trezim! Când suna alarma, snooze, snooze, snooze, până când era prea târziu!”, spune Aris, fiul prezentatoarei de la Pro TV. Ei bine, se pare că atitudinea relaxată a tânărului nu este împărtășită și de sora sa, căreia îi spune mereu „calmează-te, Alexia!”

„America Express” începe pe 21 octombrie

Se pare că Alexia Eram are o fire mult mai competitivă. „În situațiile astea ești super calm și mă enervezi!”, îi spune fiica Andreei Esca fratelui ei, în noul sezon din „America Express”. „Stai așa ca prostul!” Alexia Eram chiar recunoaște că ea și fratele ei abordează diferit emisiunea. „Eu nu am răbdare prea multă, iar el este foarte răbdător, mai relaxat!”

Pe lângă Alexia Eram și Aris Melkior, la „America Express” se vor mai număra printre concurenți și Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, dar și mulți alții!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net