Dezastru total în dulapul Alexiei Eram! În ce dezordine își ține hainele fiica Andreei Esca. VIDEO

Alexia Eram, fiica îndrăgitei prezentatoare de televiziune Andreea Esca, are diverse activități la miezul nopții, precum așezarea hainelor în dulap. Tuturor ni se întâmplă să avem camera sau dulapul cu haine dezordonate, și excepție de la regulă nu face nici iubita lui Mario Fresh. 

Alexia Eram / foto: Instagram
Alexia Eram / foto: Instagram

Frumoasa șatenă este una dintre cele mai urmărite și mai apreciate tinere creatoare de conținut în mediul online. Are o comunitate de urmăritori destul de mare, pe care îi ține la curent cu fiecare activitate din viața de zi cu zi. 

Dezordinea din camera Alexiei Eram 

Alexia Eram nu are nicio problemă, se pare, în a-și expune în social media viața personală și imagini din locuința ei. Este de la sine înțeles că nu putem avea întotdeauna lucrurile din spațiul personal aranjate perfect, lucru care se întâmplă și în viața vedetelor. 

Fiica Andreei Esca, în doliu. A pierdut un prieten drag

Fericirea Alexiei Eram a fost umbrită în urmă cu doar câteva zile de pierderea unei persoane extrem de dragi. Fiica Andreei Esca este în doliu, după ce un băiat pe nume Nico, prieten bun din copilăria ei, a murit la o vârstă fragedă. 

Tânăra a împărtășit cu fanii ei acest moment trist. A postat și o fotografie pe Instagram, în secțiunea InstaStory, o imagine cu ea și Nico, în dreptul căreia a transmis și un mesaj de-a dreptul emoționant: 

Dumnezeu să te odihnească, Nico! Ai fost un prieten și un om minunat cu care mi-am petrecut toată copilăria. Your "Bidule" forever.”, a scris Alexia Eram, pe contul ei personal de Instagram.

384359334 1140499323598469 547078855634226688 n jpg

Alexia Eram și-a pierdut cel mai bun prieten din copilărie - Foto: Instagram

Andreea Esca, adevărul despre salariul ei 

Una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare de știri se lovește mereu de veșnica întrebare legată de salariul pe care îl încasează de la Pro TV. Ani de zile a ținut această informație doar pentru ea, lucru pe care îl face în continuare. 

„Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine“, dezvăluia Andreea Esca, într-un interviu acordat în 2020.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net