Andreea Esca, lecție de stil la nunta Anei Geoană! Știrista de la Pro TV, superbă în rochiile pe care le-a purtat

Ultima actualizare:

Andreea Esca a strălucit la nunta de basm a fiicei lui Mircea Geoană pe care a organizat-o la Veneția! De la un asemenea eveniment cu fast nu putea lipsi știrista care a ținut să imortalizeze fiecare dintre cele trei zile de petrecere, exact ca în poveștile cu prințese. Cum a arătat mireasa și cum și-a făcut apariția și Esca, vedeți mai jos.

La un an de la logodna pe care au celebrat-o în România, Ana Geoană și alesul inimii sale, americanul Garrett Cayton, au făcut o nuntă de pomină în Veneția, Italia, potrivit Cancan.ro. Se pare că invitații ar fi fost cazați la prestigiosul Hotel Cipriani, iar nunta a avut loc într-un cadru de poveste, undeva într-o terasă închisă cu sticlă, plină de flori și plante exotice desprinse din poveștile cu zâne, unde au fost prezenți numai invitați de soi.

Ana Geoană a purtat o rochie superbă, albă, tip sirenă cu nasturi pe spate, pe care a accesorizat-o cu o diademă finuță și mănuși, în timp ce soțul său a purtat un sacou alb, pantaloni negri și papion tot negru. Pe meniul celor 3 zile de nuntă s-au regăsit delicii culinare precum carpaccio de vită, paste garganelli, penne al'arrabiata sau tagliata de vită chianina, deci un meniu italienesc desăvârșit.

Cine este ginerele lui Mircea Geoană

Garrett Cayton, ginerele politicianului Mircea Geoană, provine dintr-o familie filantropică, renumită în Statele Unite ale Americii mai ales pentru donațiile generoase făcute în ultimii ani în favoarea spitalelor. Tânărul este nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului, Jona Goldrich, care și-a construit averea prin investiții imobiliare de succes. Tatăl lui Garrett deține o afacere de renume în domeniul tehnologiei audio, cunoscută pentru inovațiile sale și anume Audio Command Systems.

Andreea Esca, lecție de stil la nunta Anei Geoană

Andreea este s-a numărat și ea printre invitații de soi de la nuntă, alături de soțul său Alexandre Eram. Fiecare zi a fost imortalizată de știristă și împărtășită cu fanii care o urmăresc pe Instagram. În prima zi Andreea a purtat o rochie albastră superbă, semnată Murmur. Prețul pentru o asltfel de rochie pornește chiar de la 4.500 de lei.

Pentru a doua zi, Esca a decis să poarte din nou rochia cu care s-a afișat la nunta Ginei cu Smiley. Celebra rochie albastră cu trandafiri albi, semnată Philosophy di Lorenzo Serafini, costă 4.500 de lei. 

Iar pentru cea de-a treia zi, Andreea a decis să îmbrace o altă creație românească realizată de Alina Cernătescu. Rochia de gală de nuanță galben-olive realizată din mătase se ridică și ea la prețul de 4.200 de lei. 

Andreea Esca împlinește 51 de ani

Chiar dacă nunta s-a încheiat petrecerea continuă pentru Andreea Esca! Astăzi, 29 august, prezentatoarea știrilor PRO TV împlinește 51 de ani! Cum era de așteptat, Andreea se tratează cum se cuvine, așa că această zi specială a decis să o petreacă la piscină, relaxându-se din plin de zilele de concediu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net