Ce religie are Andreea Esca. Nu, nu este ortodoxă

 Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete din România. Are o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o și se bucură de o viață liniștită. Fiind o persoană atât de iubită, mulți admiratori s-au întrebat ce religie are știrista de la Pro TV.

Andreea Esca este catolică / foto: Click!
Andreea Esca este catolică / foto: Click!

În urmă cu doar câteva luni, Alexia Eram a dat-o de gol pe mama sa și i-a dezvăluit religia. Se pare că vedeta și-a schimbat religia la scurt timp după căsătoria cu Alexandre Eram, în anul 2000.

Andreea Esca este catolică

Alexandre Eram și Andreea Esca formează unul dintre cele mai admirabile cupluri din showbiz-ul intern românesc. Cei doi sunt părinții a doi copii – Alexia și Aris Eram, care au rezultat din căsnicia lor. Și cum iubirea cere sacrificii, astfel că emblema Pro TV-ului s-a convertit la catolicism, în urma căsătoriei.

„Părinții mei sunt catolici, așa că și eu sunt catolică”, a declarat Alexia Eram, în social media.

Andreea Esca: „El era directorul fabricii” 

În trecut, în timpul unui interviu, Andreea Esca mărturisea cum s-a cunoscut cu soțul ei. S-a întâmplat acum mai bine de 20 de ani, în timp ce Alexandre Eram venise în România in interes de serviciu. 

"L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: "Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru". Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim.

Andreea Esca și Alexandre Eram / foto: Social media
Andreea Esca și Alexandre Eram / foto: Social media

Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris.

I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: "Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea", a povestit Andreea Esca pentru rezvista Tango

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net