Dezvăluiri fără perdea! Cu cine și-a pierdut virginitatea Andreea Esca: „Mi-a spus că nu se poate dacă nu mă culc cu el…”

Pe cât de discretă este în general cu viața personală, pe atât de atentă este în legătură cu dezvăluirile pe care alege să le facă publicului. Andrea Esca a vorbit în cartea sa despre prima noapte de amor, dezvăluind cine a fost băiatul care i-a furat la acea vreme nu doar inima, ci și puritatea. 

Andreea Esca, dezvăluiri despre prima noapte de amor / foto: Colaj Click!
Andreea Esca, dezvăluiri despre prima noapte de amor / foto: Colaj Click!

În timp ce alte vedete consideră împărtășirea experiențelor sexuale un subiect tabu, altele aleg să ilustreze într-o manieră adecvată această povestea, astfel că Andreea Esca știe cum să împărtășească respectuos și frumos detalii despre prima noapte de iubire. 

Andreea Esca: „Nu am regretat niciodată decizia”

În cartea intitulată „Ce am făcut când am tăcut”, Andreea Esca și-a deschis sufletul și a permis cititorilor să pătrundă în povestea vieții ei. Printre nenumăratele experiențe descrise, una dintre ele face referire la prima noapte de amor din viața ei. 

Vedeta Pro TV-ului a fost pe punctul de a pica în plasa unui adolescent de care era îndrăgostită, când a condiționat-o să se culce cu el, dacă își dorea continuitatea relației.

Cu picioarele pe Pământ, Andreea a fost conștientă de faptul că ceea ce i se cerea nu era ceva normal, astfel că a ales, în schimb, să aștepte partenerul potrivit. 

„Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită»? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el…

Cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. «Primul» a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic și nu am regretat niciodată decizia”, dezvăluia Andreea Esca în cartea „Ce am făcut când am tăcut”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net