Cum și-a cunoscut Andreea Esca soțul? Era într-o relație cu altă femeie: „Eu am mai încercat”

Andreea Esca și Alexandre Eram formează un cuplu de foarte mulți, iar împreună au doi copii frumoși care se pare că încep să cunoască și ei culmile succesului devreme. Alexia și Aris sunt mândriile celor doi soți care și-au fost alături la bine și la greu. Totuși, puțini cunosc modul în care aceștia s-au cunoscut. Ei bine, se pare că la vremea aceea Alexandre Eram era un bărbat luat, dar acum îi este soț!

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și Alexandre Eram
Cum s-au cunoscut Andreea Esca și Alexandre Eram

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și Alexandre Eram

Andreea Esca lucra de 5 ani de zile în cadrul postului PRO TV atunci când l-a văzut prima data pe Alexandre Eram. Prezentatoarea de știri s-a îndrăgostit iremediabil și nici măcar faptul că bărbatul era într-o relație nu a oprit-o să îi cucerească inima. Și iată că într-un final a reușit. Cea care le-a făcut cunoștință este fosta soție a lui Adrian Sârbu, așa cum a povestit în urmă cu ceva vreme știrista pentru revista Tango.

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: <<Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru.>> Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică.

El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris. I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: <<Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea.>>”, a povestit Andreea Esca pentru revista Tango, în urmă cu mai mulți ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net